ایا اگر شخصی که چک رو برگشت زده پیدا نکنم چطوری میتونم رفع سو اثر کنم؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۷۷۸ #26141105

با سلام و ارزوی قبولی طاعات و عبادات همه شما عزیزان
من در سال ۹۷ دو فقره چک برگشتی داشتم با مبالغ بسیار کم که هر دو چک برگشتی من حدودا یک ملیون تومان ارزش داره . با شریکم اختلاف داشتم و حساب بانکی خودم رو خالی گذاشتم و حالا بعد از سه سال به خاطر همون دو فقره چک برگشتی خیلی از کارهای بانکی من به مشکل خورده ، به تازگی هم اختلافم با شریکم حل شده ، چک هم از نوع چکهای قدیمی هست و چک جدید نیست ، خوب حالا من چطوری میتونم شخصی که چک من رو سه سال پیش برگه کرده یا برگشت زده پیدا کنم ؟
ممنون میشم در این زمینه کمکم کنید .

مشاوره حقوقی چک
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بعدازسپری شدن سه سال رفع اثر می شود.

پس از گذشت ۳ سال امکان رفع سواثر چک هست

سلام
در صورتی که اقدام قضایی صورت نگرفته باشد پس از سه سال رفع اثر خواهد شد .

با احترام اگر بر روی چک برگشتی اقدام قضایی صورت نگرفته باشد بعد از ۳ سال امکان رفع اثر از حساب وجود دارد

با درود بعد از گذشت سه سال از آن رفع اثر خواهد شد.

سلام وجه چک را ب حساب واریز نمایید و درخواست رفع سو اثر نمایید .از طرفی درصورت عدم طرح شکایت بعداز ۳ سال رفع سواثر خواهد شد

با گذشت ۳ سال از تاریخ صدور گواهی عدم پرداخت امکان رفع سوءاثر از چک وجود دارد.