ملکی را وکالتی خریداری کردم و بعد از فوت وکیل سند زمین به نام مالک اصلی (موکل) انتقال پیدا کرده است آیا می توانم از ایشان شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۲۹۰ #26123969

یک واحد از یک آپارتمان را طبق قرارداد بنگاهی با کد رهگیری پیش خرید کرده ام که صاحب زمین آپارتمان، آقای الف طی وکالتنامه بلاعزل اختیار زمین خود را جهت احداث آپارتمان به آقای ب واگذار کرده است و بنده با آقای ب که وکیل آقای الف و سازنده آپارتمان بود قرارداد منعقد کردم. ضمن اینکه صاحب اصلی زمین ، یعنی آقای الف قرارداد پیش خرید بنده را به عنوان شاهد امضا و اثر انگشت زده. ساخت آپارتمان به پایان رسید ، بنده طبق قرارداد به تعهداتم تمام و کمال عمل نمودم. قبل از تحویل ملک و تنظیم سند رسمی ، سازنده یعنی آقای ب فوت کرد. الان متوجه شدم که سند رسمی واحد مسکونی بنده به نام شخص الف یعنی صاحب زمین صادر گردیده. حال ضمن اینکه مبیع بنده به من تحویل نشده، صاحب زمین درخواست دارد مبلغ باقی مانده ثمن معامله را به ایشان پرداخت کنم تا سند ملک بنده را به نام من منتقل کند در حالیکه قرار داد پیش خرید بنده با وکیل صاحب زمین بوده و طبیعتا زمان صدور سند هم میبایست سند به نام من صادر میشد. حال بنده میتوانم علیه وراث فروشنده و همچنین صاحب اصلی زمین که از معامله بنده با وکیل خود مطلع بوده به جرم فروش و خرید مال غیر شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلامن . هیچ جرمی اتفاق نیفتاده و بعد از ساخت ، سند به نام صاحب ملک صادر می شود و سپس باید به نام شما منتقل کند . اگر این کار را انجام نمی دهد باید علیه الف و ورثه ب دادخواست الزام به تحویل مبیع و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید .

فرقی نمیکند بهرحال وکیل صاحب زمین از طرف صاحب زمین ملک را به شما فروخته است و شما میتوانید مستقیم با خود ایشان معامله را اتمام نمایید و سند دریافت نمایید .