آیا امکان تعدیل مهریه به علت توقیف حقوق کارمندی وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۳۶ #26027087

با سلام
همسرم و همسر سابقشون سال ۹۳ از هم جدا شدن مهریه خانم ۳۱۴ عدد بوده و ۱۴ تا اولش دادن و هر سه ماه یک سکه
۶ ماه اول ۱/۴ حقوق همسرم توسط اداره به خانم پرداخت می‌شده بعد ایشان تقاضای ۱/۴ از کل دریافتی شامل اضافه کاری و پاداش و .... کردن و موافقت دادگاه رو گرفتن ، در پی اون با اعتراض همسرم مهریه به سه ماه یک سکه تغییر کرده
ما یکساله عقدکردیم و خونه پدرم زندگی میکنیم چون توان رهن خانه نداشتیم همسرم اموالی هم ندارن
الان بخاطر قیمت سکه درخواست تعدیل دادیم از سه ماه به چهار ماه تغییر کرده ولی بازم درتوانمون نیست و اعتراض زدیم ، در عین حال ایشونم به چهار ماه اعتراض کردن
اگر ما بخواهیم دوباره به هر ۱/۴ حقوق تغییر بدیم آیا امکانش هست ؟
آیا این ۱/۴ از کل دریافتی کسر می‌شود شامل اضافه و پاداش و عیدی و .... یا حکم حقوق ثابت ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ما بخواهیم دوباره به هر ۱/۴ حقوق تغییر بدیم آیا امکانش هست ؟

شما می توانید در خواست تعدیل دهید و در دادگاه این را مطرح کنید در خواست تعدیل همواره ممکن است اما نظر نهایی را دادگاه می دهد
آیا این ۱/۴ از کل دریافتی کسر می‌شود شامل اضافه و پاداش و عیدی و .... یا حکم حقوق ثابت ؟

نه شامل کل دریافتی با مجموع با داش و همه چیز می شود

کل پرداختی ها ( که ماهانه درفیش درج می شود )

حتما میشه . چون ملاک قانون

بنده ضامن اظهار نظر دیگران نیستم . شماباید تشخیص دهید کدام نظر صحیح هست و کدام نادرست

 از مجموع دریافتی های ‌مستخدم‌، آنچه که مربوط به کار و فعالیت بیشتر از حد تکلیف و وظایف قانونی می‌باشد مانند اضافه کار، حق تدریس‌، حق تالیف و غیره و همچنین وجوهی که وزارتخانه یا سازمان مربوطه‌ علاوه بر دریافتی های ماهانه مستخدم مانند پاداش و عیدی و کمک خواربار و غیره به او می‌پردازند جزء مزایای مستمر یا غیرمستمر نبوده و در نتیجه مشمول مقررات ماده ۹۶ قانون‌اجرای احکام مدنی نیست‌ .

باسلام
شما میتوانید درخصوص اعتراض به تعدیل با توجه به تورم موجود از تجدیدنظر بخواهید که همان یک چهارم را کسر کنند ولی در هر حال یک چهارم از کل حقوق دریافتی که در فیش حقوقی وی منظور میشود قابل توقیف است

سلام یک چهارم از کل حقوق و مزایا محاسبه می شود . درخواست تعدیل نیز بسته به میزان درامد و اموال بدهکار بررسی و در نهایت حکم صادر می شود . ضمن این که در حال حاضر برای مهریه حلب صادر نمی کنند .