گرفتن حکم تخلیه چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۰ #25674271

یه ملکی خریداری کردم یه مستاجری داره که ۵ ماه اجاره به صاحب قبلی ملک نداده قراردادشم نزدیک به دو ساله تمام شده و مستاجر وضعیت جسمانی مناسبی نداره و خیلی هم رفتار تندی داره و میگه نه بلند میشم نه کرایه میدم لطفا هزینه دقیق(از شروع کار تا تخلیه کامل ملک) و مدتی که میشه حکم تخلیه گرفت و اجرا کرد بفرمایید خیلی هم ضروری و مهمه برام در ضمن به فروشنده قبلی دسترسی دارم که قرارداد با مستاجر امضا کرده

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به تخلف قراردادی از سوی مستاجر می توانید دادخواست تخلیه مورد اجاره را درخواست نمایید

در حال حاضر حکم تخلیه صادر میشود شما میتوانید با ارائه دادخواست تخلیه با توجه به منقضی شدن مدت اجاره نامه دستور تخلیه بگیرید .و فکر میکنم حدود یک هفته زمان خواهد برد .اما بدلیل مشخص نبودن حق اجاره نمیتوان هزینه رو حدث زد .

با سلام
شما می توانید با مراجعه به شورای حل اختلاف اول اظهارنامه بفرستید اگر اقدامی نکرد باید کل وجه رهن رو به حساب دولت واریز و اگر طلب کاری هم داری همونجا برای ان نیز دادخواست مطالبه وجه بدی و بعد حکم تخلیه رو بگیرید