حق فسخ قرارداد در متن قرارداد نوشته شده کجا میتونم قرارداد را فسخ کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۲۸ #25662099

سلام.
من اول تیرماه سرقفلی مغازه ام را قولنامه ای به فردی فروختم. ۱۴۰ میلیون تومن. ۸۰ تومن داد و ۶۰ تومن چک به آخر شهریور. توی قولنامه ذکر کردیم که تمام مبلغ توافق شده باید تا آخر شهریور تسویه شود تا در دفترخانه من سرقفلی رسمی بهش بدم. آخر شهریور با هزار ترفند ازم وقت یکماهه گرفت. چک قبلی رو دادم و یه چک جدید به آخر مهر بهم داد.ولی از شواهد و قراین اینجوری برمیاد که این چک هم وصول نخواهد شد. من حتما چک را برگشت خواهم زد. چون خودش هم با تمسخر بهم گفت که موجودی نداره. میخواستم بپرسم چگونه باید با این فرد برخورد کنم؟ راه حل قانونی برای گرفتن حقم وجود دارد؟ حق فسخ قرارداد در متن قرارداد نوشته شده کجا میتونم قرارداد را فسخ کنم؟ در بنگاهی که قرارداد بستیم یا دفاتر قضایی؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا تحت ارسال اظهارنامه ای اقدام به فسخ قرارداد نمایید سپس از طریق تقدیم دادخواست تنفیذ فسخ را خواستار شوید

طبق گفته شما درقرارداد ذکر شده تا آخر شهریور تسویه گردد وازطرفی چک قبلی راداده و چک جدید گرفتید . لذا بااین توضیحات اگر در قرارداد حق فسخ ذکر نشده باشد. ملزم به وصول چک ( الباقی ثمن ) خواهید بود

در ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه موضوع فسخ را توضیح و به ایشان فسخ را اطلاع دهید سپس از طریق تقدیم دادخواست تنفیذ فسخ را از دادگاه بخواهید
مؤید باشید