آیا قانون‌ می تواند هزینه‌ زندگی مستقل من را از خانواده ام بگیرد و مستقل شوم؟

پرسیده شده
۳۵ پاسخ ۳۹۵ #25518499

با سلام و احترام
من یک دختر ۲۰ ساله هستم و مادرم‌ مشکل روانی دارد و با من مشکل دارد. به سایر بچه هایش محبت می کند اما‌ پدر و برادرم‌ را تحریک‌ به کتک من. مدت طولانی‌ است که‌ بشدت‌ از لحاظ روانی آسیب دیده ام و سرم‌ بارها‌ شکسته و بدنم‌ کبود‌. شغل و درآمدی ندارم‌. اما پدرم‌ پولدار‌ است. لطفا سریع‌ جواب دهید قصد خودکشی دارم .فقط می خواهم ببینم راه منطقی وجود دارد. اگر نیست کارم‌ را بکنم زنده ماندن‌ به قیمت مرگ‌ تدریجی ‌احماقه است‌
با نهایت سپاس از عزیزان
------------------------ لطفت ایمیل دهید

مشاوره حقوقی نفقه
۳۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما ابتدا دلایل کتک خوردن وعدم ناسازگاری را جمع آوری کنید وشاکی بشوید بعد از پدرتان درخواست نفقه کنید ولی با این تورم مشکل است که کارشناس کل هزینه شما را محاسبه کند

سلام با توجه به سنتون میتونید مستقل زندگی کنید
و داد خواست مطالبه نفقه به طرفیت پدرتون دهید
پیشنهاد میشود بامشاور صحبت کرده و ازگرفتن تصمیم نا عاقلانه جلوگیری کنید

اگر وضع مالی پدرتان خوب است به راحتی می توانید دادخواست نفقه به طرفیت ایشان بدهید ویاتقاصای منزل مستقل ویامادران رادرصورت تایید پزشک به آسایشگاه بیماران روانی منتقل کنید

سلام دادخواست مطالبه نفقه تقدیم و تنظیم نمایید.

سلام و عرض احترام
شما می توانید دادخواست مطالبه نفقه علیه پدر بدهید و با توجه به سن امکان زندگی مستقل را دارید .
به جهت ضرب و جرح امکان شکایت برای شما وجود دارد .
لیکن پیشنهاد می شود ابتدا با اورژانس اجتماعی ( شماره ۱۲۳) تماس بگیرید .
موفق باشید

بادرودوسلام ازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی دادخواست مطالبه نفقه تقدیم و تنظیم نمایید.

سلام میتوانید مستقل زندگی کنید و از پدر مطالبه نفقه داشته باشید اما به این معنا نیست که ایشان وظیفه داشته باشد خانه یا کل وسایل را به طور مستقل برای شما فراهم کند صرفا میتوانید ماهیانهذمبلغی از ایشان دریافت کنید