در صورت ضبط کردن خودرو به دلیل حمل مواد مخدر آیا خودرو آزاد خواهد شد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۷,۷۸۴ #25453

با سلام و عرض ادب ایا ماشینی که بنام متهم نبوده و خودرو حاوی مواد بوده با توجه به اعترافات متهم ونحوه دستگیری هم پرت کردن مواد از ماشین بوده با متوقت کردن ماشین با سیخ و تعقیب و تیراندازی مشقی و دستگیری متهم که ماشین تک برگ سند بنام متهم نبوده وقاضی پرونده حکم قطعی صادر کرده که دوسال حبس متهم و دوملیون جزای نقدی و ضبط کردن خودرو بوده الان هم پرونده در اجرای احکام هست و حکم هم لازم الجرا هست چه راهی وجود داره من ماشینمو در بیارم قولنامه بنگاهی دارم که قاضی مربوط به پرونده قبول نکرده از چه ماده ای استفاده کنم و ایا ماشین در میاد یا نه

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تحت شرایطی امکان وجوددارد ولی باید اثبات شود که بی اطلاع بوده

خیر
امکان ضبط وجود دارد

درصورت اثبات عدم اطلاع مالک خودرو مسلما میتوان ازمصادره خودروجلوگیری کرد.

در صورتی که مالک از نیت حامل مواد اطلاعی نداشته و بتواند این امر را برای دادگاه اثبات نمایند از خودرو رفع توقیف می گردد

با سلام
اگر دوست شما شهادت دهد که خودرو برای شما بوده وشما در جریان جابجایی مواد نبودید، خودروی شما آزاد می شود.

بنام خدا،در صورتیکه مواد برای مالک خودرو نباشد و این قضیه محرز شود از خودرو رفع توقیف خواهد شد.

اگر اثبات کنید خودرو متعلق به شما است وبرای حمل مواد مخدر دراختیار متهم قرار نداده اید خودرو مصادره نمیشود