دادگاه از بنده قیمت ۷۰۰ هزار را به روز میگیرد و یا چه میکند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۹۸ #25405827

با سلام.بنده از ملک پدر خود که شامل یک خانه و سه دهنه مغازه است یک باب مغازه را در سال ۷۳ به قیمت ۷۰۰ هزار فروخته ام.حال که پدرم از دنیا رفته و دو خواهرم ادعای ارث پدری را کرده اند.و درقسمتی از ادعای خود آن مغازه فروخته شده را نیز مطرح کرد ه اند

مشاوره حقوقی ارث
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام چنانچه در زمان حیات پدر و با توافق ایشان بفروش رسانیده ایدو قصد ایشان از توافق واگذاری ملک ب شما بوده والان ب شخص ثالث منتقل و سند رسمی بناپشان است جزو ماترک محسوب نمیشود اما اگر غیر از این است مسول بوده و آن ملک هم جزو ماترک محسوب میشود

سلام.با توجه به فروش مغازه در زمان حیات پدر بقیه نمی توانند ادعایی در این زمینه داشته باشند مگر مسائل خاصی دربین بوده باشد که باید بررسی شود.

سلام. بستگی دارد که آن مغازه ای که فروخته اید را با هماهنگی پدر فروخته اید و ایشان کاملا در جریان بودن و نسبت به پول آن هم توافقی بین خود داشتید. دیگر هیچکس نمی تواند اعتراضی نسبت به فروش آن ملک داشته باشد.. و اگر خلاف این باشد و هنوز پول را به پدر بر نگرداندید و قولنامه ای یا صلحنامه ای هم از ایشان ندارید. ورثه می توانند علیه شما شکایت کنند.
و اگر شما محکوم شوید می توانند پول را به نرخ روز از شما مطالبه کنند

سلام و درود، در صورتی که فروش مغازه با اذن پدرتان بوده و مبلغ را به شما بخشیده باشد، پس از اثبات متعلق به شما خواهد بود، اما در شرایطی که دلیلی جهت هبه ی عوض مغازه ی اخیر به خودتان از سوی پدر ندارید، جز ماترک محسوب می گردد؛ موفق باشید.

باسلام
متاسفانه بصورت شفاف بیان نفرموده اید که مغازه مورد نظر بدون اذن و اطلاع وراث بوده یا نه.اگر بدون اذن باشد می بایست با پرداخت به روز سهم هر کدام رضایت ایشان را جلب نمایید

با سلام
اگر مغازه فروخته شده در زمان حیات پدرتان بوده و عدم طرح دعوی از ناحیه وی دلیل بر رضایت ضمنی وی بوده باشد ، مبلغ آن از ماترک خارج است
در مورد بقیه ترکه در صورت حدوث اختلاف، طبق تصمیم دادگاه تقسیم می گردد..

اگر مغازه را بدون اجازه کتبی وراث پس از فوت پدر فروخته باشید قطعا مسئولیت داشته و ورثه میتوانند نسبت به آن مغازه ادعا داشته باشند .