یکی از همسایه ها برای کم اومدن مبلغ گاز فلکه گاز کم میکنه؛ میشه ازش شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۳۰ #24736935

سلام خسته نباشید
ساختمان هشت واحده هستیم بعد یکی از همسایه ها برای کم اومدن مبلغ گاز فلکه گاز کم میکنه هر سری بهش اخطار میدم که بقیه واحد ها به مشکل بر میخورن به گوشش نمیره ایا میشه ازش شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
جرمی صورت نگرفته است

باید از جانب مدیرساختمان این مورد را برطرف کنی چون جرمی مرتکب نشده

سلام
در وهله اول اگر ساختمان دارای هیات مدیرها نیست، بایستی نسبت به تشکیل آن اقدام نموده و سپس، هیات مدیرها در مورد نحوه اداره مشاعات مسائلی از این قبیل تصمیم گیری نماید. این تصمیمات برای مالکان ساختمان الزام آور بوده و در صورت تخطی هر کدام از ایشان، می توان اقدام قانونی نمود.

باسلام:عنوان مجرمانه ای ندارد باتوجه به اینکه مدیر ساختمان وجود دارد وکارهای ساختمان از طریق آن قابل حل می باشد می توان باجمع کردن اعضای ساختمان وصحبت حضوری با آن این مشکل را برطرف کرد .

اقدام ایشان جرم محسوب نمی شود

شما نمی توانید و عمل ایشان جرم نیست

شکایت از شخصی باید در برابر عمل صورت گرفته ای باشد که موجب ضرر و زیان مالی ،جانی و اموری از این دست باشد، در مشکلات اینچنینی لزوما هیئت امنا مجتمع یا مدیریت مجتمع مسئول رسیدگی میباشند. و با اخطار باتوجه به امضاء ساکنین شخص را مکلف به رعایت حقوق همجواری مینمایند.