خودروی اتاق تعویضی خریدم، چطوری بدون مشکل بفروشم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۰۸ #24628057

سلام. من یک خودرو اتاق تعویضی خریدم که فروشنده بدون طی مراحل قانونی اتاق جدید گذاشته بود و این موضوع رو هم به من گفت. همچنین شماره شاسی اصلی رو گذاشته روی اتاق جدید. یک قولنامه بصورت دستی بهمراه شاهد نوشتیم که در آینده هرگونه مشکل قضایی و حقوقی برای خرید و فروش خودرو اگر پیش اومد متوجه همون فردی است که اتاق رو عوض کرده. خودرو بدون مشکل تعویض پلاک شد.
اما برای فروش خودرو آیا نیازی هست به خریدار بعدی بگم که خودرو اتاق تعویضه یا نه؟ اگر نگم و در آینده مشکلی پیش بیاد با توجه به اون قولنامه دستی آیا چیزی متوجه بنده هست؟
اگر قرار باشه مراحل قانونی رو طی کنم باتوجه به اینکه فروشنده ای که ازش خریدم اتاق رو عوض کرده چکار باید بکنم؟
ممنون میشم اگر هر سه سوال رو جواب بدید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که مالکان وسایل‌نقلیه بدون اخذ مجوز اقدام به تعویض اتاق، موتور، شاسی و رنگ وسیله کنند و عدم کشف فساد در احراز اصالت قطعه تعویض شده نیز اثبات شود، فرد متخلف از سوی راهور به پلیس آگاهی ناجا معرفی می‌شود. سپس باید خودرو خود را در به از پارکینگ‌های مورد تایید ناجا منتقل کند. پس از این مرحله کارشناس پلیس آگاهی به محل پارک خودرو اعزام و اصالت قطعه را تایید می‌کند و جواب گزارش به پلیس راهور ناجا اعلام می‌شود.

نهایتا مالک از یک چهارم نرخ قطعه و رنگ تغییر یافته تا یک هشتم جریمه خواهد شد

سلام.باتوجه‌به‌اینکه‌فروشنده‌‌قبلی‌‌‌درفروش‌خودش‌عین‌واقعیت روابرازنموده‌وهیچ‌گونه‌‌عیبی‌رونپوشانده،ولی‌شمااگربفروشید‌وپنهان‌کنیدشمامسئول‌هستید.

با سلام
۱-تغییر در شماره شاسی بدون اخذ مجور جرم است و شخص تغییر دهنده مجرم و شخصی که با علم به این اقدام، آن را مورد استفاده نیز قرار دهد مجرم است (ماده ۷۲۰ قانون تعزیرات)
۲ و ۳-پاسخ سوال دوم و سوم نیز مشخص است. با توجه به مقرره فوق در مقابل خریدار جدید مسئولیت خواهید داشت. به نظر می رسد بهتر است راهنمایی و رانندگی در جریان قرار گیرد.
موفق باشید

سلام درصورتیکه هنگام فروش نگی مسلما درصورت بروز مشگل پاسخگو هستید

هر کس در ارقام و مشخصات پلاک وسایل نقلیه موتوری زمینی، آبی یا کشاورزی تغییر دهد و یا پلاک وسیله نقلیه موتوری دیگری را به‌آن الصاق نماید یا برای آن پلاک تقلبی به کاربرد یا چنین وسایلی را با علم به تغییر و یا تعویض پلاک تقلبی مورد استفاده قرار دهد و همچنین هر کس به‌نحوی از انحاء در شماره شاسی، موتور یا پلاک وسیله نقلیه موتوری و یا پلاکهای موتور و شاسی که از طرف کارخانه سازنده حک یا نصب شده بدون‌تحصیل مجوز از راهنمای و رانندگی تغییر دهد و آن را از صورت اصلی کارخانه خارج کند به حبس از شش ماه تا یک سال محکوم خواهد شد.
اقدام این آقا در تعویض اتاق و تغییر شماره شاسی جرم بوده و قبول مسولیت آن نیز اقرار بر آن است
شما به خریدار جدید حتما اطلاع بدینو مسولیت آن را بر عهده خریدار تحمیل کنین