توی دادسرا پرونده مجددا ثبت شده و دادنامه صادر کردن طبق گزارش واصله از امار کسر و اعاده گردید؛ یعنی چی؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲,۰۴۱ #24111149

سلام
توی دادگاه بدوی رای بنفع من صادر شد و توی دادگاه تجدید نظر جلب به دادرسی ماده ۲۷۴ من رو متهم کرد .

مشاوره حقوقی دادسرا
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
پرونده از دادسرا مختومه و به دادگاه فرستاده شده بهتر است حضوری پیگیری کنید.

در دادسرا با صدور کیفرخواست پرونده از آمار کسر و به دادگاه منتقل شد.

درود بر شما، ابلاغ بدین معناست که پرونده با صدور کیفرخواست از دادسرا کسر و به دادگاه صالح جهت رسیدگی ارجاع شده است.

باسلام
باصدور کیفرخواست ،پرونده از دادسرا به دادگاه ارسال می شود و از این بابت از آمار پرونده در دادسرا کسر می شود.

پرونده از آمار دادسرا کسر شده و به دادگاه ارسال شده است.

با درود پرونده از دادسرا به دادگاه ارسال خواهد شد

احتمالا با صدور کیفرخواست در دادسرا ، پرونده از آمار آنن شعبه کسر و جهت رسیدگی به دادگاه کیفری ارسال شده است .