میتونم از اقایی که چک رو امضا کرده هم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۰۰ #23648051

با سلام، من با یه شرکت بازرگانی قراداد مشارکت مدنی امضا کردم،سرمایه گذاشتم قرار شد بعد از یکسال سود الا راس و سود ماهانه پرداخت بکنن، ولی متاسفانه نتونستن به تعهداتشون عمل کنن،بابت اصل پول یه چک به من دادن که چک شرکت هستش،من برگشت زدم و تو برگه ی برگشت چک، اسم یه اقایی هست که مدیرعامل شرکته به نظر، یعنی کسی که اسمش تو روزنامه رسمی هست ولی من اصلا نمیشناسمشون،
من با یه آقای دیگه که به نظر همه کاره ی شرکت بود قرارداد بستم،حتی چک رو هم این اقا امضا کرد، من هم بابت چک برگشت خورده هم بابت قرارداد باید شکایت کنم،ایا میتونم از اقایی که چک رو امضا کرده هم شکایت کنم؟؟ این مجموعه چهارتا شرکت ثبت شده دارن،لطفا اگه تجربه ی کافی و پرونده ی مشابه داشتید راهنمایی بفرمایید که برای اقدامات بعدی بتونم بهتر و جامع تر ازتون خدمات بگیرم، با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
ابتدا باید دید با توجه به اساسنامه و روزنامه رسمی شرکت،صاحب امضای مجاز چه کسی هست.بر اساس قانون صدور چک،هم صاحب حساب که خود شرکت میشه،هم نماینده شرکت که امضا و صادر کرده چک رو،مسئول پرداخت هستند.اگر چک توسط کسی که صاحب امضای مجاز نبوده صادر شده، دیگه ربطی به شرکت نداره و صرفا از همون فرد میتونید مطالبه طلب کنید.
موفق باشید

با سلام بله میتوانید علیه تمامی اشخاص موجود در چک شکایت کنید

سلام بله هر فردی که چک و امضا کرده مسولیت داره

طبق قانون صدور چک اگر مدیرعامل شرکت آنرا صادر کند هم مدیرعامل و هم شرکت مسئول پرداخت هستند و اگر اشخاص دیگری جهت ضمانت یا ظهرنویسی چک را امضا کنند آنها نیز مسئول خواهند بود.

سلام
صادر کننده به همراه تمامی امضا کنندگان چک برای پرداخت وجه آن مسئولیت تضامنی دارند

سلام بله تمام کسانی که ظهر چک رو‌امضا کردن و صادر کننده مسولیت تضامنی دارن

سلام و عرض احترام
بله به طرفیت هر شخصی که چک را امضا کرده به عنوان صادر کننده یا ظهر نویس می توان طرح دعوا کرد