میتواند با دست نوشته‌ کل دارایی خود را به برادرش واگذار کند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۳ #23603407

باسلام.
ایا زنی که دارای فرزند نیست اما شوهرش در قید حیات است میتواند با دست نوشته‌ کل دارایی خود را به برادرش واگذار کند.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرفرد بعدازمرگ میتواندتا یک سوم اموال خودرا وصیت کند پس بهتراست درزمان حیات اموال رادر دفاتر رسمی به نام بزند

اگرامکان رفتن به دفتر خانه یااقرارنامه ویاانتقال رسمی, راندارید بصورت بیع نامه عادی هم صحیح است

با سلام و عرض وقت بخیر
با دست نوشته عادی امکان پذیر است اما بهتر است که به صورت رسمی صورت گیرد و یا در قالب وصیت تا یک سوم به نام برادرتان کنید
موفق باشید

با سلام
شما میتوانید اموال را به برادرتان صلح عمری نمایید بدین معنی که تا زمان حیات، شما حق استفاده از اموال را دارید و پس از فوت متعلق به برادرتان است

با سلام و احترام
اگر این کار را به صورت انتقال سند رسمی انجام دهید بهتر است و شما اختیار اموالتان را دارید

سلام
هر شخصی بر کل اموال خود تسلط دارد و می‌تواند آن را به هر شخصی و به هر مبلغی که خواست بفروشد یا صلح کند یا هبه نماید و منعی بر این کار نیست مگر این که برای فرار از دین باشد که در این صورت آن معامله محل اشکال است.

با سلام. چنین امری با دست نوشته عادی امکانپذیر نیست و حداقل پس از فوت موجب اختلافات بسیار است . بهتر است در زمان حیاتتان اموال را به نام برادرتان سند بزنید و یا اینکه وصیت تا یک سوم اموال به نفع برادرتان کنید.