برای شکایت از پدر کجا باید اول مراجعه کرد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۵۷ #23553285

بنده ۲۷ سالمه و میتونم از پدرم برای پرداخت نفقه شکایت کنم؟کجا باید اول اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام

نفقه ی دختر مجرد با پدراست - نفقه ی پسر مادامی که مشغول تحصیل است با پدر است و بعد از تحصیل هم در صورت عدم توانایی مالی بعهده پدر و جد پدری است. نفقه دختر مطلقه هم در صورتی که توانایی مالی نداشته باشد با پدر خواهد بود.دادخواست خود را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت نمایید.

در صورتی که دختر هستید می توانید برای مطالبه نفقه از پدر از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید

پسر در سن ۲۷سالگی چون توانایی امرار معاش دارد نفقه به او تعلق نمیگیرد اگر دختر هستید ب دفتر خدمات مراجعه فرمائید.

با سلام و ادب
در صورت پسر بودن نفقه به شما تعلق نمی گیرد اما در صورت دختر بودن می توانید به خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کرده و دادخواست مطالبه نفقه ارائه نمایید.

اگر دختر هستید تا زمان ازدواج پدر موظف ب پرداخت نفقه هست و حق شماست ک با تنظیم دادخواست در دفاتر قضایی نفقه خود را مطالبه کنید لیکن در صورتی ک پسر هستید پدر تکلیفی در این سن در پرداخت نفقه شما ندارد و درخواست یا شکایت شما ب جایی نخواهد رسید

سلام اگر دخترهستین وازدواج نکردین بله .واگر پسرهستین خیر

با سلام
در صورت مذکر بودن از شمول دریافت نفقه خارج هستید و در صورت مونث بودن به دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید .