چگونه میتوانم ثابت کنم که سند خانه من را زوجه برداشته؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۳ #23550509

با سلام و خدا قوت به شما وکلای گرامی،
همسر من زوجه سند خانه مرا برداشته و بعد رفته تقاضای مهریه نموده، دلیل او این است که من نتوانم خانه را بفروشم، و بعد خانه مرا توقیف و به مزایده گزاشته و فروخته.و بعد تقاضای تلاق خلع داده در صورتی که من اگر خانه را رعن میدادم میتوانستم مهریه او را بپردازم،ولی الان به هیچ وجه زیر بار اینکه سند را برداشته نمیرود در صورتی که برای دادگاه که خواسته که من ملک دارم که بتواند توقیف کند کپی سند را برده،به او میگویم پس کپی سند را از کجا اورده ای میگوید کپی بود سند دست من نیست، من چگونه میتوانم ثابت کنم که او سند را برداشته.

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برداشتن سند که مهم نیست می توانید ازاداره ثبت سند بگیرید و جهت رهن دادن هم حتمانیازی به سند نداشتید

سلام
صرف اطلاع نسبت به داشتن اموال منقول و غیر منقول و معرفی آن قابل توقیف است !

مهریه دینی بوده که بر عهده شما است و اینکه سند متعلق به شما را ایشان برداشته موضوع دیگری است کما اینکه میتوانستید با اعلام مفقودی نسبت به اخذ سند جدید اقدام کنید