آیا تاخیر تادیه شامل این چک میشود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۵۲ #23530319

سلام.در سال ۹۳ قرارداد کار معین با مدیر عامل کارخانه بسته شده که به مقدار ۸۰میلیون تومان محصول از کارخانه تحویل گرفته و بفروش برسانیم و یک چک ۸۰میلیونی هم به مدیر عامل تحویل شد پس از ثبت چک در قرارداد در یکی از بندهای قرارداد نوشته شد چنانچه میزان فروش به میزان ۸۰میلیون انجام نشد و کسری داشت طرف دوم یعنی اینحانب موظف هست تا ۸۰میلیون از خودم پرداخت کنم و هر بخش که محصولات فروخته میشود مبالغ به تدریج به شرکت پرداخت بشه و رسید دریافت شود چک در وجه موسسه تحویل مدیر شد. متاسفانه فروش به دلیل محکومیت کیفری مدیرعامل و زندانی شدن ایشان و بدنام شدن شرکت به اندازه ۴۰میلیون انجام شد با توجه به متن قرارداد مبنی بر تسویه تدریجی تا مبلغ ۸۰ میلیون اینجانب به اندازه میزان فروش یعنی ۴۰میلیون رسید با مهر شرکت دارم و در متن نظریه کارشناسی هم اورده شده.مدیر شرکت پس از چند سال با وجود اظهارنامه اینجانب چک را برگشت کرده و ۴۰ میلیون مانده مبلغ چک با تاخیر تادیه خواسته است.تاخیر تادیه این چک بسیار مبلغ زیادی میشود ایا میتوانسته این کار بکند
شکایت کیفری هم بجرم خیانت در امانت انجام شده در دادگاه بدوی تایید و در تجدیدنظر رد شده لطفا راهنمایی کنید چه اقدامی باید انجام بدهم

مشاوره حقوقی چک
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطالبه خسارت تاخیر تادیه امری قانونی است لکن برای کمک به شما ممکن است با استفاده از مفاد قرارداد و یا اظهارنامه دلیلی برای عدم پرداخت ۴۰ میلیون باقیمانده ی وجه چک وجود داشته باشد .

تاخیر تادیه از تاریخ صدور گواهی عدم پرداخت قابل محاسیه می باشد.

- در مورد چکهای صادره بر عهده بانکها خسارت تاخیر تادیه بر مبنای نرخ تورم از تاریخ صدور چک تا زمان وصول محاسبه و وصول و ایصال می شود .

بله با صدور چک و همچنین مفاد قرارداد ایشان قانونا میتوانند بعنوان دارنده،وجه چک و خسارت تاخیر تادیه را مطالبه کنند و خسارت تاخیر تادیه از زمان صدور گواهی عدم پرداخت چک حساب خواهد شد

با درود خسارت تاخیر تادیه از تاریخ گواهی عدم پرداخت محاسبه می‌گردد.

درود بر شما، مطابق تفاسیر شما، اقدام ایشان راه به جایی نخواهد برد، میتوانید به اظهارنامه ی ارسالی، نیز مبلغ پرداختی جهت کسری طبق قرارداد استناد کنید.

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ برگشت چک محاسبه میگردد