نفقه معوقه و جاریه چگونه تعیین میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۴ #23371239

سلام من یکسال تو عقدم زنم رفته مهریه و نفقه معوقه رو گذاشته اجرا من دو جلسه برای نفقه معوقه شورای حل اختلاف رفتم گفتم پرداخت کردم فاکتور نداشتم بعد منتظر جواب شدم ببینم دادگاه چقد تعیین میکنه هنوز یک هفته نگذشته باز رفته نفقه جاریه درخواست زده ولی ایندفعه دادگاه خانواده بعد چجوری میشه دادگاه دو نظره میشه

مشاوره حقوقی نفقه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نفقه معوقه یعنی مخارج گذشته و نفقه جاریه مربوط به حال می باشد که هردو جداگانه قابل مطالبه است

اول نگفتید که همسر شما از حق حبس خود استفاده می کند یا خیر. در ثانی میزان نفقه را کارشناس رسمی دادگستری تعین می کند . علی القاعده می بایست دادخواست نفقه جاریه شما نیز در همان شورای حل اختلاف رسیدگی می گردید

نفقه با توجه ب موقعیت اجتماعی،تحصیلی،شغلی و....زوجه و با نظر و بررسی کارشناس مربوطه تعیین میشود....لازم ب ذکر هست ک نفقه معوقه از نفقه جاریه جداست و هردو توسط زوجه قابل مطالبه هست

با درود
نفقه را کارشناس تعیین می‌کند.
و معوقه با جاریه متفاوت است
اگر پرداخت کرده اید دلایل خویش را ارائه نمائید.
اگر تمکین نمی‌کند در جلسه نفقه جاریه (جلسه اول) دادخواست متقابل مطرح نمایید (مبنی بر عدم تمکین).

چون زندگی مشترک ندارید باید پرداخت را ثابت کنید

درود بر شما، نفقه‌ی معوقه و جاریه جداگانه محاسبه می‌شوند و دو دادخواست متفاوت هستند.

نفقه جاری نفقه حال هستش نفقه معوقه زمان گذشته