نوشته ظرف ۳۰ روز کلیه اموالی که دارم از حساب بانکی و اموالی که دارم معرفی کنم و گرنه بازداشت میشوم، یعنی چی؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۹۷ #23365542

سلام خدمت همه وکلای عزیز.
خانومم دادخواست استرداد جهیزیه و تامین خواسته طبق لیست سیاه داد. اخر برج ۲ توافقی همه اثاثارو بردن. ۱ ماه رای قطعی صادر شده، خانومم اثاثای خودمو بهم نمیده. اوایل برج ۶ اظهارنامه، براش فرستادم۷۲ ساعت هم وقت دادم که جواب بدن. بعد از ۴ روز از اظهارنامه ای که براش فرستادم رفتن شعبه دادگاه، اجرائیه صادر کردن، که طبق رای قاضی بنده محکوم شدم به استرداد جهیزیه به استثنای وسایلی که خودم خریده بودم، ولی طبق لیست سیاهه جهیزیه همه اثاثارو به صورت صحیح و سالم تحویل گرفتن و به صورت توافقی بردن. تو اجرائیه بعد از وسایلای خودم، نوشتن،۲-پرداخت نیم عشر دولتی در حق صندوق دولت؟ یعنی چیه؟ اخرای برج هم دادگاه مهریه داریم؟ ولی تو ی شعبه دیگه هستش؟
اجرائیه شماره پرونده جهیزیه نوشته شده!! این نیم عشر دولتی درحق صندوق دولت؟ بی زحمت بگید چی هست یعنی چی؟ الان اثاثامو بهم میدن؟
بعد دوباره نوشتن محکوم علیه (یعنی بنده) مکلف است از تاریخ ابلاغ اجرائیه ۱- ظرف ده روز مفاد انرا بموقع اجرا گذارد، اصلا یه چیزایی نوشتن که نمیدونم چی هست؛ نوشتن: ظرف ۳۰ روز کلیه اموالی که دارم از حساب بانکی و اموال و مال یه اموال یه مالی نزد شخصی دارم معرفی کنم تا یک سال قبل باید همه چیزی که داشتمو معرفی کنم و گرنه بازداشت میشوم. یعنی چی؟
ممنون میشم هرچه زودتر جواب سوالمو بدید.
تشکر فراوان.سپاس.خیلی خیلی متشکرم بابت همه کمک هایی ک بهم گردید.ممنون

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نیم عشر= ۵درصد (که هزینه اجرای احکام هست) پرداخت آن وظیفه محکوم علیه است که در صورت جلب رضایت محکوم له به ۲/۵درصد کاهش می یابد
در خصوص حکم استرداد جهیزیه هم که اگر صورتجلسه استرداد توافقی را دارید، له اجرای احکام ارائه بدهید

با سلام
در اجرای احکام برای صدور اجرائیه ۳۰ روز برای محکوم فرصت اجرای حکم را میدهند و یا اینکه در صورت مالی بودن موضوع ارایه دادخواست اعسار و نیز معرفی تمامی حساب و دارایی محکوم که بایستی طی لایحه ای تنظیم و به اجرای احکام شعبه ارایه گردد .

با سلام و احترام به استحضار می رساند پس از ابلاغ اجراییه ظرف ده روز با مراجعه به شعبه صادر کننده اجراییه اون صورتجلسه توافقی تحویل جهزیه را ارائه کنید تا پرونده استرداد جهیزیه مختومه شود بدیهی است پس از انقضای ده روز پرونده به اجرای احکام مدنی گسیل و ارسال خواهد شد و شما مشمول پرداخت نیم عشر دولتی می باشید . نیم عشر و یا همان ۵ در صد حق اجراست به عبارتی در پرونده های حقوقی نسبت به محکومیت مالی می بایستی ۵ درصد اون مبلغ که محکوم به می باشد به عنوان جریمه به صندوق دولت واریز نمایید به عنوان مثال برای هر یک میلیون تومان ۵۰ هزار تومان می باشد . در خصوص وسایل شخصی شما اولا نباید آنها را تحویل می دادید ثانیا چنانچه آن اموال در لیست جهیزیه نیست و مدارک و شواهدی در خصوص بردن آنها توسط زوجه دارید در صورت عدم عودت می توانید دادخواست استرداد اموال به طرفیت زوجه طرح نمایید و در صورت صدور حکم قطعی اموال و یا مثل و یا قیمت به شما عودت خواهد شد . با تشکر