آیا وجود شاهد و درخواست طلاق توافقی ثبت شده از طرف زوجه میتواند مدارکی باشد برای ندادن نفقه در این مدت؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۲۴ #23198914

سلام و درود خدمت عزیزان
در دوران عقد هستیم ،زوجه باکره است و حاضر ب ادامه زندگی نیست و تمکین نمیکند

مشاوره حقوقی نفقه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بار اثبات پرداخت نفقه بر عهده زوج هست زوجه می‌تواند نفقه خود را مطالبه نماید

سلام زوجه از حق حبس خود استفاده نموده و می تواند نفقه مطالبه نماید.

سلام
مهریه را تعیین تکلیف کنید ایشان از حق حبس استفاده می کنند

زوجه از حق حبس خود استفاده نموده و می تواند نفقه مطالبه نماید، زوج می بایست اثبات نماید که نفقه را پرداخت نموده

اگر زوجه اعلام کند که از حق حبس خود دارد استفاده میکند نفقه به ایشان تعلق میگیرد.

باسلام . در این دوران برای زن حقی هست بنام حق حبس یعنی میتواند تا زمانیکه مهریه اش را نگرفته تمکین نکند و نفقه هم به زوجه در این دوران تعلق میگیرد

باسلام و درود باتوجه به توضیحات مذکور شما باید نفقه را پرداخت نمایید.