از همسرم به دلیل ترک انفاق شکایت کردم حاضر به پرداخت نفقه نیست تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۲۶ #23028259

سلام من شکایت ترک انفاق کردم از شوهرم بخاطر ندادن نفقه بطور متوالی و همچنین ترک منزل بطور متوالی و ترک رابطه جنسی بطور متوالی و اینکه در دادسرا گفتم در صورت تعهد و تضمین حاضر به تمکینم و البته جلو کلانتری هم گفتم به همسرم و ایشون حاضر نشد تضمین بده و یا نفقه مو بده که برگردیم خونه (چون همسرم کلا از اول زندگی میگفتن من اهل زندگی متاهلی نیستم و دوست دارم ازاد باشم و خوش بگذرونم چون خانواده مومنی دارن نمیتونست مجردیاش زیاد بیرون باشه و میگه الان که ازدواج کردم و مستقل شدم میخوام راحت باشم و توام کاری به کارم نداشته باش و برای همین بعداز فوت پدرشون (۳سال پیش)خیلی شبا خانه نمیومدن یا دیر می آمدن و میگفتن این کارارو میکنم که بری از زندگیم) و اینکه ما حدود۹ سال است که ازدواج کردیم و ایشون بخاطر بی مسئولیتی حاضر نیس بچه دار شیم و بجای بچه سگ گرفتن و ماهی ۲-۳ میلیون خرج سگشون میکنن همه این حرفارو تو دادسرا گفتم ۲ تا شاهدامم نوشتن و امضا کردن و حالا منتظر روز دادگاه هستم.حالا بنظر شما رای دادگاه چه میشود؟

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات اظهارات می توانید به استناد عس و حرج درخواشت طلاق کنید
در دعوای مطالبه نفقه نباید تمکین را مشروط مطرح کنید
ترک انفاق ادعای شما کافی است زوج باید دلایل خود را مبنی بر پرداخت ارائه دهد

سلام این مواردی که بیان کردید در صورت معرفی شهود ، می تواند عسر و حرج تلقی شده و برای شما حق طلاق ایجاد کند . فقط در پرونده ترک انفاق نباید تمکین را مشروط کنید . حتما بگویید به مانند گذشته حاضر به تمکین هستم . با توجه به شرایط موجود به صلاح نیست که بچه دار بشوید چرا که این بچه بهدا وجه المصالحه قرار می گیرد .

تنها ایرادی که برشما میشه گرفت آن است که تمکین رانباید مشروط کنید
یعتی وقتی گفتید درصورت تعهدوتضمین حاضر به تمکینم
لذا درمرحله دادگاه فقط بگویید تمکین میکنم

برای اثبات ترک انفاق همسرتان نیاز به ادله محکمه پسند دارید و نهایتا تصمیم گیری در این خصوص با توجه به ادله موجود در پرونده و اظهارات طرفین با قاضی پرونده است.

سلام- رای دادگاه با توجه به ارائه مدارک و اثبات اظهارات شما همسرتان باید نفقه معوقه را بپردازد و در صورت اثبات عسر و حرجی که برای شما در زندگی مشترک ایجاد گردیده ممکن است قاضی طلاق شما رو هم صادر کند/.