معوقه مهریه به بهانه اعسار پرداخت نمی‌شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۳۷ #22998740

به نام خدا با سلام خدمت وکلای محترم. سوالی در زمینه اقساط مهریه داشتم. مهریه من قسط بندی شده هر ماه یک ربع. طرفم بعد از اینکه ۵ ماه نپرداخته، رفته اعسار زده ( یعنی ۵ ربع معوقه داره) و پس از پذیرش اعسارش، شده هر ۷ ماه یک عدد سکه کامل. حالا که برای دریافت معوقه ها رفتم اجرای احکام اعلام کرده چون اعسار زده، معوقه ها دیگه بهت تعلق نمیگیره.. الان ایشون هر دفعه همینکار میکنه و تا نزدیک موعد میشه اعسار میزنه و نه تنها اصل مهریه تعیین شده به من داده نمیشه ( چون بخاطر تقاضای اعسار اجرای حکم متوقف میشه)، بلکه معوقه ها نیز به من تعلق نمیگیره و عملا بیشتر از یکسال هست هیچ چیز بهم تعلق نگرفته... چه کاری میتونم بکنم الان؟ لازم به ذکره من ۵ سال پیش با وجود نداشتن حق طلاق، به دلیل داشتن نامه های متعدد پزشکی قانونی و ضرب و شتم و بیماری روانی اثبات شده ایشان، طلاق خلفی با حفظ تمامی حق و حقوق گرفتم. ممنونم از شما.

مشاوره حقوقی مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
حکم اعسار ناظر به آینده است و معوقه ها را شامل نمی شود نزد قاضی اجرا یا رئیس مجتمع مراجعه کنید.

درود بر شما، یا دادورز سخن غیرقانونی بیان نموده‌اند یا شما اشتباه ملتفت شده‌اید، اعسار ناظر به آینده است و ارتباطی به عدم پرداخت معوقات نخواهد داشت.

با سلام خیر اقدام اجرای احکام صحیح نیست و به قاضی اجرای احکام یا رئیس مجتمع مراجعه کنید.

شما درخواست صدور حکم جلب بابت نپرداختن معوقات به واحد مربوطه بدهید تا ایشان بصورت مکتوب در زیر درخواست آن را رد کند سپس اقدام نمایید .

سلام و ارادت
در خصوص معوقات بایستی به درخواست شما حکم جلب بدهند و دعوی اعسار ایشان ارتباطی با معوقات ندارد ، شما میتوانید به واحد حفاظت قوه قضائیه در خصوص نحوه عملکرد مغرضانه کارمند واحد اجرای احکام شکایت نمایید .

هر حکم اعسار و تعدیل اقساط ناظر به آینده است و حرف دادورز اجرای احکام قانونی نیست.

باسلام درخواست می‌شود که حتما مشاوره آنلاین بگیرید و ما در خصوص تمامی مهریه هایی که پرداخت نگذاشته است حال بوده و قاضی اجرای احکام باید قبل از درخواست اعسار جلب را انجام دهد