تکلیف مال و اموال من چی میشه که همه رو زدم به اسم ایشون؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۱۱ #22982483

سلام.۴۰ سالمه.۱۶ ساله ازدواج کردم و یه بچه دختر ۱۰ ساله دارم.همه توی زندگیشون کم و بیش با مشکلات مالی دست و پنجه نرم میکنن و من هم مستثنی نبودم از این امر.خانم من هم بدلیل این مشکلات مالی و چشم و هم چشمی که تو کاری واسه من نکردی و فلانی واسه خانمش اینو خرید و فلانی اون رو خرید عزم جدایی کرده.من توی ۱۶ سال هر چی داشتم خرج زندگی کردم.حتی ایشون رو صاحب خونه و ماشین کردم.یعنی اگه همین فردا جدا بشم جز یه گوشی معمولی هیچ چی ندارم.موضوعی که برای من الان بسیار مهم تر از این حرفاست اینه که:ایشون درخواست طلاق توافقی دادن.میدونه که من مخالف هستم.منو تهدید کرده اگه اومدی برای توافق که چه بهتر اگه نیومدی و بخوای اذیت کنی من یه کاری دست خودم میدم تا تو عمر داری فراموش نکنی و خونواده من هم ول کن تو نباشن.

سوال من اینه:با این تعاریف بالابرای طلاق توافقی برم؟تکلیف مال و اموال من چی میشه که همه رو زدم به اسم ایشون؟تهدید به خودکشی ایشون چه عواقبی میتونه برای من داشته باشه؟سابقه خودکشی هم داشته متاسفانه.
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اگر هبه باشد قابل رجوع می باشد.

وقت بخیر چنانچه هبه باشد قابل رجوع است

سلام در طلاق توافقی توافق طرفین تا لحظه آخر باشد باشد

باسلام بهرحال حق طلاق باشماست واینکه در مورد طلاق توافقی بازوجه به توافق برسید یاخیر بستگی به خود شما دارد.اموالی که دادین رو نمیتونید پس بگیرید

اموالی که به ایشان انتقال داده اید به مالکیت ایشان در آمده مگر هبه را اثبات نمایید که قابل رجوع باشد.
طلاق توافقی با اقدام و توافق طرفین ممکن است مگر ایشان وکالت در طلاق داشته باشد

سلام ملکی که بنام همسرتان منتقل کرده اید و همه وجه آن را شما پرداخت کرده اید در هر حال امکان استرداد ملک نیست مگر اینکه اثبات شود ملک مذکور هبه بوده که در این صورت قابل استرداد هست در مورد طلاق حق طلاق با مرد هست در طلاق توافقی اگر شما توافق ندارید میتونید طلاق ندهید یا با گذاشتن شرایطی ازجمله بخشیدن مهریه خانم یا برگرداندن اموالتان حاضر به دادن طلاق شوید توجه کنید تهدید به خودکشی برای شما هیچ عواقبی ندارد هر کسی مسوول رفتار خودش هست لذا پیشنهاد می شود با یک روانشناس در این رابطه صحبت کنید

اگر اثبات پرداخت اموال خریداری شده توسط شما امکان پذیر است می توانید جهت استرداد اقدام نمایید.
در طلاق توافقی باید در خصوص کلیه موارد توافق باشد ودر صورت عدم حضور طلاق صادر نمی گردد.
بهتر است به جهت سابقه خود کشی حتما با متخصصین روانشناس و روانپزشک مشاوره نمایید.