تهدید کرد که اگه شکایت کنی منم شکایت میکنم ماشینو پس میگیرم پولتو نمیدم و خسارتم میگیرم چکار کنم؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۸۵ #22966480

سلام وقت بخیر
بنده یک خودرو تیبا در نمایشگاهی لیزینگ کردم

قیمت توافق ما ۱۷۴ میلیون بود و من ۱۴۰ پرداخت و قرار شد با سود ۲.۵ درصد برای من ۳۴ میلیون باقی مانده لیزینگ بشه طبق فرمول نمایشگاه اقساط من باید ۲ میلیون ماهانه میشد اما با حساب کتابی که کردن ماهی ۲،۶۰۰ برام زدن

هفته ای از تحویل خودرو گذشت و من متوجه این موضوع شدم و با مراجعه مجدد زیر حرفشون زدن و گفتن نه اونروز ما ۱۷۸ قیمت کل ماشینو کفتیم چشم داشتی رسید امضا کردی در صورتی که به من ۱۷۴ کفته بودن من چیزی بابت قیمت کل امضا نکردم
تنها چیزی که امضا کردم این بوده که مبلغ ۱۴۰ میلیون پول پیش دادم و ماشین تحویلم داده شده و اشتباهم این بود ک توی رسید قیمت کل رو درج نکرده بودم

حالا خواستم ببینم میتونم پیگیر باشم؟ چون شخص تهدید کرد ک اگ شکایت کنی منم شکایت میکنم ماشینو پس میگیرم پولتو نمیدم و خسارتم میگیرم

مشاوره حقوقی تهدید
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستندات باید مورد بررسی قرار گیرد.

سلام .اظهارنطر مستلزم بررسی مستندات است..

سلام وقت بخیر
در این خصوص میباست مدارک شما مورد بررسی قرار گیرد.

سلام اظهارنظر منوط به بررسی مدارک و اخذ توضیحات تکمیلی است

باسلام اظهارنظر دقیق نیازمند بررسی اسناد و مدارک شما است.

وقت بخیر
قرار داد باید مورد بررس قرار بگیرد.

سلام

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و دارد.