اگر کسی اعتراضی نکرد نفقه را واریز کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۷ #22666747

باسلام واحترام
خانم بابت نفقات جاریه مدت یکسال ده میلیون از آقا طلبکار شده و آقا اعسار داده و تازه رای صادر شده که هر ماه مبلغ سیصد هزار تومن به خانم بدم حالا خانم رفته بخاطره یکسال نفقات جاریه دادخواست طلاق از طرف زوجه داده. حالا بنده میتونم با همین رای که قسط بندی شده مبالغ و واریز کنم تا از طلاق یکطرفه خانم بابت نفقه های بند یک عقدنامه جلوگیری کنم یا باید صبر کنم تا بیست روز وقت برای اعتراض گذاشته شده تموم بشه و اگه کسی اعتراضی نکرد واریز کنم؟
باسپاس وتشکر

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعداز قطعیت حکم اعسار . نفقه معینه راپرداخت نمایید

سلام

شما میتوانید اقدام به اجرای رای نمایید و حتی در صورت اعتراض خانم هم پرداختی شما نهایتا از مبالغ بعدی کسر میشود

سلام
در صورت عدم پرداخت نفقه زوجه به مدت ۶ ماه برای زوجه حق طلاق ایجاد می شود شما اقساط معوقه را پرداخت کنید و نفقه جاریه را هم بپردازید.

با سلام
اولا صدور حکم اعسار ظاهرا قطعی نگردیده است واحتمال اینکه همسرتان نسبت بدان اعتراض کنند وجود دارد لذا پرداخت اقساط در وضعیت کنونی به صلاح نیست وتا قطعیت حقوق شما از بین نمی رود
ثانیا وقتی زوجه میتواند طبق شروط ضمن عقد نکاح نسبت به طلاق بعلت عدم پرداخت نفقه اقدام نماید که شش ماه از تاریخ محکومیت شما به پرداخت گذشته باشد واجراییه صادر وشما انرا پرداخت نکرده باشید ولذا با توجه به اینکه شما دادخواست اعسار تقدیم گردید وپذیرفته شده است لذا طلاق با استفاده از شروط ضمن عقد محقق نگردیده است وبعد از قطعیت اعسار شما میتوانید اقساط خانم را پرداخت نمایید تا از طلاق جلوگیری شود

قبل قطعی شدن نیز میتوان استناد نمود اما کافی نیست
مؤید باشید

با سلام بایستی شروع به واریز اقساط نمایید. و الا به علت تحقق شرط ضمن عقد طرف مقابل شما حق طلاق خواهد داشت.

سلام.زوجه بایستی ثابت کند که علاوه بر داشتن رای از شما نفقه را مطالبه نمودن و شما با وجود حکم دادگاه از پرداخت مهریه امتناع نموده اید اما چنانچه به محض ابلاغ حکم پرداخت نفقه دادخواست اعسار داده اید زوجه نمی تواند به استناد عدم پرداخت نفقه رای طلاق بگیرد