تصرف عدوانی و عمدی در دادگاه تجدیدنظر چگونه رسیدگی میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۵ #22468006

مقدار۲شعیرازاملاک اخوره سفلا.که درسال۴۷ اصلاحات اراضی بهش خورده وکلابه تملک زارع درامده!ولیکن۲/۷ان(طبق انحصاروراثت)از یکی از وراث محضری ازش خریداری شده که توسط سه برادردیگر تصرف.شده .حدود ۴۵ قطعه زمین مشاع با خانه دهقانی بطور سیستم اتیک وبسیار معجول وغامض
حکم صادرکردنده که فروشنده سال۴۸فروخته!ولی هیچ سندی (بجز دستنوشته ایی کاملا معجول!)هیچ سند محکمه پسندی ارایه نشده!درصورتیکه اسناد پیش منه!زمین ها دست این ۳ نفر ودوستانشان!ودفتراسنادرسمی مدعی ست که سندمالکیت قطعی نیز صادر میشه!ولیکن هیچ ارزشی ندارد!وچون دعوای هرشهر فقط در همان شهر قابل رسیدگی ست!نتیجه چون .۴سال قبل با حکم قبلی یکیست!چراکه بگفته خود دادسرا؛هیچ فردوارگانی تغیرنکرده!وچون این اراضی درمرکزروستاقرارگرفته!افرارحقیقی وحقوقی زیادی ازاین اراضی منتفع گشته!وفقط وارث وطبع ان خریدارهیچ چیزی عایده شان نمیگردد.بجز اینکه حکم دردادگاه تجدیدنظر طبق اسنادمعطبربجای اسنادی معجول(دادرسی مجدد)شده.وحکنی عادلانه صادرگردد.ومتاسفانه بخاطراصل مال(که اصلاحات اراضی بوده)ونفوذوقدرت متصرفین!هیچ وکیلی(بومی)حاضربقبول پرونده نمیشود.لطفاراهنمایی مقتضی ومکفی.

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید اسنادو مدارک شما ،و دست نوشته ای که نسبت به آن ادعای جعل شده است از نزدیک بررسی شود و دید آیا حکم در تجدید نظر صادره شده و قطعی است یا خیر