نامه پزشکی قانونی چه موقع ارسال میشه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۶۲ #22325449

سلام وقت بخیر همسرم و چند نفر دیگه سرکار مشغول کار بودن که یکی از کارگر ها ایست قلبی میکنن و فوت میشن اما الان ۱۲ روزه همسرم و صاحب کار و یک نفر دیگر رو بردن آگاهی و زندان و میگن تا زمانی که جواب پزشکی قانونی نیاد مضنون به قتل هستند اما نامه اولیه پزشکی قانونی اومده که ایست قلبی بوده اما منتطر نامه نهایی هستند چقدر طول میکشه این نامه بیاد به نظر شما نیاز به وکیل هست چون هیچ کاری نکردند و کارگر بودن

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زمان قابل پیش بینی از قبل نیست.

با سلام
زمان قابل پیش بینی از قبل نیست.

درود
زمان قابل پیش بینی نمی باشد

مدت زمان قابل پیش بینی نیست

با درود؛
کاربر محترم؛ اصولا زمان قابل پیش بینی نمی باشد..

سلام وقت بخیر
امکان پیش بینی زمان وجود ندارد.

سلام زمان قابل پیش بینی می باشد در صورتی که همسرتان آزاد نشد می توانید وکیل بگیرید