چه مدارکی را باید به کانون ارتش ببرم و چقدر طول میکشد تا زیر نظر بیمه پدرم شوم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۶۰ #22311388

سلام دختر مجرد نزدیک ۴۰ سالمه نزدیک به ۹ سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم پدرم بازنشسته ارتش فوت کردن خیلی دوست دارم برم زیر نظر بیمه پدرم چون شغل خودم رسمی نیست و امنیت شغلی ندارم فقط میخوام بدونم ایا اگر من به کار خودم ادامه ندم و بیمه برام رد نشه با شرایطی که گفتم بدون شکایت و بدون رفتن به دیوان عدالت و بدون شکایت به دیوان عدالت و دادگاه و ... حتما زیر نظر بیمه پدرم میروم و حقوق و بیمه پدرم ارتش را میگیرم و این قانون همیشگی و عمری است چه مدارکی را باید به کانون ارتش ببرم و چقدر طول میکشد تا زیر نظر بیمه پدرم شوم؟

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدارک هویتی خود و پدر و گواهی فوت و ...
اگر فاقد شغل و مجرد باشید امکلن دریافت مستمری هست

در صورت مجرد بودن و عدم اشتغال امکان دریافت مستمری برای شما وجود دارد.

با سلام
اگر شاعل نباشید و بیمه نداشته باشید و مجرد باشید میتوانید از مزایای مستمری و بیمه پدر بهره مند شوید .

با سلام ،وفق آیین نامه برقراری حقوق و مستمری به عائله تحت تکفل کارکنان متوفی در صورتی می توانید اقدام نمایید که شاغل و بیمه نباشید .

با سلام
در صورت محرد بودن و نداشتن شغل و بیمه میتوانید

بادرودوسلام چنانچه مجرد باشید و فاقد شغل و بیمه باشید امکان استفاده ازمستمری پدر می باشد.

اگر شاعل نباشید و بیمه نداشته باشید میتوانید تا زمان بقای تجرد از مزایای مستمری و بیمه پدر بهره مند شوید .