در صورتی که همسرم اموالش را یک ماه قبل از مطالبه مهریه انتقال دهد می تواند بابت فرار از دین شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۹ #22145101

با سلام بنده (زوجه) و همسرم حدود یک ساله که عقد کردیم با مهریه 110 سکه و به دلیل دخالت های بیش از اندازه خانواده همسرم (زوج) به مشکلات عدیده ای برخورد کردیم. چندین جلسه مشاوره رفتیم و رسماً همسرم اعلام کردن که تصمیم به جدایی دارن. حدسم این هست که منظورشون طلاق توافقی (بذل مهریه در قبال طلاق) هست در صورتی که من تقاضای حق و حقوق دارم. ایشان حدود 4 میلیون تومان حقوق ماهانشونه و کارمند رسمی دولت هستن. یک دستگاه خودرو و حساب بانکی دارای پول نقد دارن. اگر مهریه و نفقه رو اجرا بذارم و درخواست توقیف اموال کنم متوجه بشم که طی یک ماه اخیر خودرو رو انتقال سند دادن و حساب بانکیشون رو خالی کردن میتونم با توجه به تأیید پزشک روانشناسمون که در جریان تصمیم جدی همسرم به جدایی هستن شکایت "فرار از دین" کنم؟ و با توجه به دارایی و میزان حقوقشون، چند سکه پیش قسط و میزان تقسیط به چه ترتیبی هست؟ آیا بعد از صدور حکم پرداخت مهریه می تونم ازشون جدا شم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بتوانید اثبات کنید که همسر شما باتوجه به اینکه درجریان بودن بابت شکایت مهریه وانتقال سند رو انجام دادن وحساب بانکیشون رو خالی کردن میتوانید معامله را لغو کنیدتعیین اقساط مهریه نیز باتوجه به شرایط کاری ایشان وشواهدی که ارائه میدهد تعیین میشودولی برای طلاق ازجانب زوجه باید با دلایل ومدارک قطعی باشد چون حق طلاق با زوج می باشد.