مرا تهدید به پخش کردن عکسهایم نموده، چگونه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۰۸۶ #22137054

با سلام
مدتیه با شخصی دوست بودم ایشون با عکس هایی که از من دارن منو تهدید کردن که عکس ها رو در محل زندگیم و اینترنت پخش میکنن از موکلین این سایت پرسیدم گفتن باید به پلیس امنیت اخلاقی مراجعه کنم و شکایتشو کنم
حالا سوال من اینه؟
۱- مراحل شکایت به پلیس امنیت اخلاقی چگونست؟
۲_دوم من از ترس اینکه کسی نفهمه پیام های تهدیشو پاک کردم الان برای شکایت و اثبات تهدید علیه من باید چیکار کنم؟
ممنونم

مشاوره حقوقی تهدید
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

طبق ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی:
«هر کس دیگری را به هر نحو به قتل یا ضررهای نفسی و شرافتی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او تهدید کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

همچنین در ماده ۷۴۵ (ماده ۱۶ قانون جرائم رایانه ای) قانون، افشای اسرار خصوصی دیگران را جرم دانسته و مجازات آن را تا ۲ سال حبس و جزای نقدی در نظر گرفته است.

لذا شما می تواند با ارائه مدارک محکمه پسند از ایشان به جرم تهدید، مزاحمت و افشای اسرار شخصی طرح شکایت نمایید.
پیشنهاد می کنم در پیگیری اینگونه موارد حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری نمایید.

سربلند و پیروز باشید

سلام
می توانید از طریق استشهادیه دو نفر شاهد اقدام به طرح شکایت مبنی بر تهدید نمایید

گاهی ممکن است کسی تنها اقدام به تهدید دیگری کند که عکس و فیلم او را منتشر می کند . این حرف ممکن است در حد تهدید بماند و هرگز به مرحله عمل نرسد اما صرف تهدید کردن نیز جرم خواهد بود
لدا برای شکایت باید به دادسرای جرایم رایانه ای ( دادسرای ناحیه ۳۱ ) مراجعه و شکایت کنید . برای اثبات تهدید شکایت دوشاهد لازم هست

سلام.باید به دادسرای محل وقوع جرم‌بروید‌و تنظیم شکایت کنید سپس پرونده به‌کلانتری محل یا پلیس امنیت اخلاقی ارجاع داده خواهد شد.همان پیامک ها و صدای ضبط شده جهت اثبات جرم کفایت میکند.

باسلام
باتوجه به توضیحات شما دو نوع جرم به ذهن متبادر می شود:
۱. جرم تهدید که مطابق ماده ۶۹۹ قانون تعزیرات جرم می باشد.
جرم تهدید زمانی محقق می شود که دیگری به هر نحوی به ضرر نفسی یا شرفی یا مالی و یا به افشای سری نسبت به خود و یا دیگران تهدید شود.
۲.جرم انتشار عکس های شما که مطابق ماده ۱۷ قانون جرایم رایانه ای جرم می باشد.
در مادره مذکور بیان می دارد: رکس به وسیله سامانه‎های رایانه‎ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی که منجر به ضرر یا عرفا موجب هتک حیثیت او شود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون(۵.۰۰۰.۰۰۰)ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰)ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
باوصف مراتب فوق در صورت امکان اثبات جرایم فوق الذکر با ادله منعکس در قوانین جزایی، فرد مذکور قابل تعقیب و مجازات خواهد بود.
موفق باشید