می شود با ازاله بکارت، اذن پدر را ساقط کند و ازدواج را ثبت کنیم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۸۱۷ #21861283

من با دختر خانمی قصد ازدواج داییم داریم ولی پدرشان هربار بهانه غیر منطقی میاورد از هر نظر هم کفو هستیم و توانایی ادا ه مستقل زندگی را داریم
ایا می شود دختر خانم با ازاله بکارت خود به صورت عمدی بدون رابطه و با جسم خارجی اذن پدر را ساقط کند و ازدواج را ثبت کنیم؟ در این صورت نیاز به دادگاه است یا گواهی پزشک متخصص کافیست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

این تقلب نسبت به قانون است و راه حل مشکل شما نیست
اجازه را از دادگاه دریافت کنید

" با سلام"
خیر چنین امری صلاح نیست
چون جسم خارجی مشخص میگردد
بهتر است یا خانواده خود را راضی نمایند یا از دادگاه حکم بگیرند

بسمه تعالی : خدمت شما عزیز بزرکوار عرض کنم اذن پدر از ارکان لازم جاری نمودن صیغه نکاح نیست مگر دختر زیر سن بلوغ و یا سن ازدواج باشد که در این صورت برابر قانون دفاتر ازدواج اذن پدر را لازم میدانند .. اما موردشما را با دو وجه توضیح میدم خدمتتون .. که چنلانچه پدر از دادن اجازه خودداری نماید میتوانید از دادگاه با مجوز قانونی و دستور قاضی ازدواج را ثبت کنید .. و راه دوم صبر کردن و به خداوند توکل نمودن است تا رضایت پدر حاصل شود کافیست مراتبی زا رعایت نماییذ زیرا گرچه با موردی که فرمودید اذن پدر ساقط میشود اما لحظه ایی خود را بجای پدر دختر قرار دهید و مراتبی که فرمودید عملی کنید آیا واقعا چه تصوری خواهید نمود ؟؟ فردا در میان خانواده همسرتان که بسیار موثر و نافذ در زندگیتان هستند چه پاسخ دارید و چه جایکگاهی دارید و چقدر میتوانید اعتبار و اعتمادشان را جلب نمایید. برادر عزیز و بزرگوارم این حقیر به ضم صاحب نظر بودن در این باب خدمت شما جسارتا مواردی را یاد آوری نمودم چون بسیار عواقب کاری که فرمودید برایتان ناپسند میدانم که در این روزها شما عزیزان نسبت به عشقی که بهم دارید تصمیم گیری برایتان چند جنبه ایی و چند راهه و سخت است حتی نمیتوانید تصور کنید چقذر در زندگیتان تاثیر منفی خواهد گذاشت که در سالهای بعد متوجه خواهید شد .. از لطایف کلام اینکه بهر صورت اجازه پدردختر را اخذ نمایید تا خداوند متعال یارتان باشد و به حرمت اخترذامی که به پدر همسرتان گذاشتید ماعوض عالی به شما دهد انشاالله .. حلال کنید واقعا دلسوزانه و برادر وارانه خدمتتون عرض کردم..

با سلام
در صورتی که پدرخانم مخالف ازدواج شما هستند شما میتوانید پس از اخذ اجازه از دادگاه مدنی خاص ، به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید .

ازاله بکارت فقط اگر در اثر رابطه نزدیکی باشد موجب سقوط اذن پدر است ولی نوعا این روابط که بعد از آن نکاح صورت می گیرد حس تنفر طرفینی را در زوجین ایجاد می کند.

سلام
بر اساس ماده ۱۰۴۳ قانون مدنی ، نکاح دختر باکره ، اگر چه به سن بلوغ رسیده باشد ، موقوف به اجازه پدر یا جد پدری است و هر گاه پدر یا جد پدری بدون دلیل موجه از دادن اجازه مضایقه کند ، اجازه او ساقط و در این صورت ، دختر می تواند با معرفی کامل مردی که می خواهد با او ازدواج نماید و شرایط نکاح و مهریه که بین آنها قرار داده شده ، پس از اخذ اجازه از دادگاه مدنی خاص ، به دفتر ازدواج مراجعه و نسبت به ثبت ازدواج اقدام نماید .

با سلام سعی کنید با گفتگو پدر ایشان را راضی نمایید
اگر ایشان باکره نباشند نیازی به اذن پدر نمیباشد و صرفا داشتن گواهی عدم باکرگی کافی است