میخواهم برای کسب کار به ترکیه برم الان برای ورود قانونی به کشور ترکیه به مشکلی برخورد میکنم؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۷۰۵ #21762501

سلام وقت بخیر
من پنج سال و نیم پیش( قانونی) وارد ترکیه شدم و بعد از سه هفته (غیر قانونی) از ترکیه به مقصد یونان خارج شدم و بعد از یک سال و نیم در اروپا پاسپورت خود را در یونان گم کردم بعد از طریق سفارت ایران پیگیری کردم برگشتم ایران بعد اینکه حالا میخواهم با (پاسپورت جدید) برای کسب کار به ترکیه برم الان برای ورود (قانونی) به کشور ترکیه به مشکلی برخورد میکنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید جوابش مهمه الان نمیدونم با کدوم کارشناس صحبت کنم

مشاوره حقوقی مهاجرت کاری
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با وکیلی در ترکیه مشورت کمید

شما در ترکیه مرتکب جرم شده‌اید. اگر مقامات ترکیه از اقدام شما با خبر باشند، به محض ورود به این کشور مورد پیگرد قانونی قرار خواهید گرفت.
پس شما برای ورود قانونی به این کشور هیچ گونه مشکلی نخواهید داشت اما امکان مجازات شما به دلیل اقدام غیرقانونی‌ای که در این کشور انجام دادید وجود دارد.
بهترین راه‌کار برای شما مشورت با یک وکیل اهل ترکیه( ترجیحا یکی از افراد ایرانی‌الاصل که در ترکیه به حرفه وکالت اشتغال دارد) و استعلام وضعیت خودتان در مراجع قانونی است. اگر مقامات ترکیه از جرم شما (خروج غیرقانونی) بی اطلاع هستند، با خیال راحت به این کشور بروید.

با عرض ادب و احترام
کمسیون ماده ب مستقر در شهر آراء به شما اجازه خروج از کشور را حداقل تا ۶ ماه نخواهد داد که پس از استعلام امنیتی از اداره گذرنامه ریاست جمهوری در صورت رفع ممنوعیت خروج به استناد تابعیت ایرانی شما ، در هبچ کشوری مشکل نخواهید داشت
با نهایت امتنان و تشکر
دکتر حشمدار

شما عابر غیر مجاز هستید برای برگشت باید نوع خرجتان را اطلاع دهید تا بتوانم به شما کمک کنم

بهتر است با یک وکیل اهل کشور ترکیه مشورت بگیرید

با سلام
خیر مشکلی پیش نخواهد آمد .

خیر موردی نیست شما میتونید برای کارتون به ترکیه برین