چطور میتوانم قانونی ازدواج کنم با نامه ی دادگاه؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۶۲ #21399852

خانمم بدون از هیچ دلیل و مدارکی ویا دعوا و...خانه را ترک و به خانه ی پدرش رفته و میگه نمیام مهریه و طلاق میخوام حالا من تقاضای عدم تمکین دادم وچون بچه محصل دارم چطور میتوانم قانونی ازدواج کنم با نامه ی دادگاه

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به تمکین دهید اگر تمکین نکند ناشزه محسوب و مستحق نفقه نمیباشد و زوج می‌تواند تقاضای تجویز ازدواج مجدد را از دادگاه بنماید

دادخواست تجویز ازدواج باید دهید

پس از قطعیت رای و صدور گواهی نشوز میتوانید جهت ازدواج مجدد دادخواست بدهید.

سلام و درود
جنابعالی پس از اخذ رای الزام به تمکین و عدم تمکین زوجه می توانید با طرح دادخواست ازدواج مجدد را از دادگاه تقاضا نمایید و دادگاه پس از بررسی و احراز شرایط به جنابعالی اجازه ازدواج مجدد خواهد داد.
در صورت عدم تمکین زوجه از رای الزام به تمکین، وی ناشزه محسوب و فقط نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد و باید مهریه ایشان را در صورت مطالبه پرداخت نمایید.

درود

باید عدم تمکین زوجه در دادگاه ثابت و گواهی نشوز صادر گردد تا بتوانید از دادگاه اجازه قانونی تجدیدفراش اخذ نمایید .

اولا دادخواست تمکین عام خاص نماید اگر همسرت ناشز شناخته شود نفقه به ایشان تعلق نخواهد گرفت ،بعد میتوانید دادخواست ازدواج مجدد مطرح نماید

پس از صدور حکم عدم تمکین دادخواست ازدواج مجدد بدهید