در دوران عقد پس از رای قطعی الزام به تمیکن نفقه چگونه با حق حبس تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۹۹ #21395518

سلام خسته نباشید
در دوران عقد پس از صدور رای قطعی الزام به تمیکن

بخاطر اینکه تمکین را مشروط به تهیه منزل تمیکن اعلام کردن ولی با تحقق شرط اعلامی نیامدن و رای هم توسط اجرای احکام ابلاغ و در نتیجه گواهی عدم تمکین صادر و پوونده مختومه شد
یعنی بابت این رای که زوجه ۲سال ناشزه شدن
برای اقدام نفقه باید زوجه بره درخواست حق حبس نفقه جاری/ آتــی /‌ معوقه حقوقی بدهد؟
فقط میخوام بدونم بابت این ۲سال که ناشزه شد و رای قطعی تمکین صادر شده بود
اگر بره حق حبس اعمال کند بهش نفقه تعلق میگیره یا نه؟؟

***مگر همچین چیزی قانون هست که زوجه ۲سال ناشزه باشه بعدها بره بابت حق حبس که میتونست حق حبس بگه ولی نگفت
حالا دادخواست نفقه معوقه حقوقی بخواهد؟؟

مشاوره حقوقی نفقه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت صدور گواهی نشوز نفقه تعلق نمی‌گیرد

سلام .در صورتیکه نشوز ایشان اثبات . نفقه ای به ایشان تعلق نخواهد گرفت....

با درود چنانچه نشوز اثبات شود نفقه تعلق نمی‌گیرد

سلام وقت بخیر
در صورتیکه نشوز ایشان اثبات گردد نفقه ای به ایشان تعلق نخواهد گرفت.

بادرودوسلام چنان چه زوجه ناشزه تلقی نشود مستحق دریافت نفقه می باشد.

زوجه مستحق نفقه است
زمانیکه نشوز وی اثبات گردد نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد

تا زمانیکه گواهی نشوز زوجه صادر نگردیده وی مستحق نفقه می باشد.