چطور میتوانیم برای تقسیم زمین اقدام قانونی کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۵ #21259388

با سلام پدرم فرزند بزرگ تر که الان نزدیک سه سال فوت شدن و زمین کشاورزی و زراعتی دارن که توی دست عموهام و هر دو میکارن و به نوبت برداشت میکنن و هر وقت بحث سر تقسیم میشه میگه برین شکایت کنین اگر دادن بهتون ما هم میدیم و میگن برین مدارک شما جمع کنید تا تقسیم کنیم مدارک دختر عمم که مادرش قبل از پدر و مادرش فوت شده و فهمیدیم که به اون چیزی تعلق نمیگیره از نظر قانون و به همین دلیل ما رو تاب میدن و هر سال دست به دست بین دو تا برادر میچرخه پدر من فرزند بزرگ بوده و دو برادر دیگه زنده هستن و سه خواهر دارها دو تاش فوت شدن یکی قبل از پدر و مادرشون و دیگری پنج سال پیش فوت شدن در حال حاضر از باقی ماندگار یک خواهر و دو برادر و یک بار از وکیلی پرسیدیم که چه طور باید شکایت کنیم گفت که باید سند زمین داشته باشین حالا ما هیچ مدرکی نداریم فقط میدونیم از این قسمت تا این قسمت توی دهات مال اجداد پدری که باید تقسیم بشه ایا همچین چیزی که باید حتما سند داشته باشیم لطف میکنید راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود وراث متوفی باید دادخواست تقسیم ارث اقدام کنند

با داشتن گواهی انحصار وراثت می توانید استشهادیه تنظیم و به امضای شهودی که اطلاع دارند برسانید و پس از آن دادخواست رفع تصرف علیه عموهای خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

بادردست داشتن مدارک ملک واستشهادیه محلی ودیگر مستندات قانونی جهت انجام اینکار اقدام کنید

سلام و ارادت
استشهادیه محلی اخذ کنید و برای رفع تصرف اقدام نمایید .

وراث متوفی باید دادخواست تقسیم ارث اقدام کنند شما هم باید بعنوان وارث پدر اقدام کنید