با توجه به تقسیط مهریه و پرداخت از حقوق ماهیانه به چه شکل میشود‌؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۵ #21225421

با سلام‌ حدود‌ یکسال است که‌مهریه‌همسرم را با رای اجرای ثبت اسناد رسمی از حقوق دریافتی خود که کارمند بانک صادرات هستم به مبلغ ماهیانه پانزده میلیون ریال پرداخت میکنم و رای اجرای ثبت یک چهارم از حقوق بنده بوده وتازه متوجه شدم که از طریق اجرای ثبت ممنوع الخروج هستم خواستم اینجانب را راهنمایی بفرمایید برای خارج شدن از ممنوع الخروجی چه کاری باید انجام بدهم با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام رفع ممنوع الخروجی مستلزم پرداخت مبلغ مهریه می باشد علی ایحال چنانچه خروج از کشور ضرورت دارد می توانید با تودیع تامین مناسب تقاضای رفع اثر موقت از ممنوع الخروجی را نمایید

رفع ممنوع الخروجی شما منوط به پرداخت کامل مهریه است .

به نام خدا
ماده ۱۷ قانون گذرنامه مصوب ۱۳۵۱ و همچنین ماده ۲۰۱ آئین نامه اجرای اسناد رسمی لازم الاجرا مصوب ۱۳۸۷ (چگونگی رفع ممنوع الخروجی زوج) رویه اداره اجرای ثبت تهران اینگونه است که اگر حکم اعسار زوج از پرداخت مهریه صادر شده باشد و زوج پیش پرداخت مشخص شده در حکم و کمی از اقساط را پرداخته باشد با تقاضای مرد،ممنوع الخروجی او را رفع می کند.
بعضی از خانم ها ممکن است مقداری از مهریه را از دادگاه مطالبه کرده و مقداری دیگر را طریق اداره اجرای ثبت درخواست داده باشد.در این موارد می بایستی برای آن قسمت از مهریه که از طریق ثبت اقدام شده دادخواست تقسیط مهریه مستقل تقدیم دادگاه کرد. البته در مواردی دیده شده که تقسیط مهریه مطالبه شده از طریق دادگاه هم در رفع ممنوع الخروج کردن زوج در اداره ثبت نیز موثر بوده است.
قابل ذکر است کلیه گواهی های ممنوع الخروجی ثبت شش ماه اعتبار داشته و در صورتی که تمدید نگردد به خودی خود از درجه اعتبار ساقط میشود

به همان اجرا ثبت جهت پیگیری مراجعه نمایید بهتر است هنگام مراجعه حکم استخدام کارگزینی را همراه داشته باشید