شکایت ضامن از حساب گیرنده وام نیاز به چه مدارکی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۴۴ #20877327

👧:
مادر من ی دوستی داشت اون شخص میخواست وام بگیره و از مادر بنده خواست ک از حساب اون وام بگیره و ضامن هم ضامن دوست مادر من شده ن مادر من .و اون خانم کل مبلغ پول ۱۲میلیون ت ب کارت خودش انتقال داد و الان چند قسط عقب افتاده و ضامن از مادرم من شکایت کرده ک صاحب حسابه. از بانک هم پرینت گرفتیم ک ۱۲میلیون انتقال داده شده ب حساب اون خانم و ما اصلا از اون پول قرونی نگرفتیم و اون خانم ب مادرم بنده حمله ور شده ک چرا نمیری قسط وام بدی در صورتی ک مادرم من فقط صاحب حساب ضامن هم نمیشناسه

الان ما با مدرک پرینت بانک میتونیم از حقمون دفاع کنیم

مشاوره حقوقی قرارداد رهن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
به استناد فیش واریزی دعوی مطالبه وجه ۱۲ میلیون تومان را بر علیه دوستشان طرح نمایند .

سلام ایشان می تواند بعد از اقدام بانک ، با پرداخت اقساط معوق ، آن را از مادر شما مطالبه نماید . مادر شما نیز باید علیه دوستش طرح دعوی نماید .