چکاری باید انجام دهیم که ضرر و زیان را نپردازیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۸ #20799023

سلام
سال ۹۳ پدر من از کسی ۱۰۰ میلیون پول گرفت و قرار بود سه ماهه پس دهد، اما با توجه به اینکه پدر من ورشکست شده بود امکان پرداخت نداشت، طلبکار از پدر من فروردین ۹۷ دست نویسی گرفت که پدر من از ایشون ۲۰۰ میلیون گرفته و باید بدهد و به ازای هر ماه دیرکرد ۳ میلیون ضرر و زیان باید پدر من بدهد، پدر من هم از ترس آبرو و بدون مشورت این کار را کرده، حالا از پدر من شکایت شده و تاریخ دادگاه یک ماه و نیم دیگه است.
حالا چجوری باید کاری کرد که طرف ضرر و زیان از ما نگیره؟
یا اگه روز دادگاه پدر من نره چه اتفاقی میوفته و چند روز عقب میوفته تاریخ دادگاه بعدی حدودا؟
و اینکه اگه طرف راضی بشه و همون ۲۰۰ تومن رو بگیره و از شکایت انصراف بده، با توجه به اینکه تاریخ دادگاه قطعی شده و یک ماه و نیم دیگه هست، هزینه دادرسی هم میگیرن؟
چون طرف گویا شکایت کرده که هزینه دادرسی هم نداره.
ممنون از پاسختون

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از کجا میتوان فهمید که از چه تاریخی دادخواست داده اند؟ تاریخ دادخواست ایشان در پرونده موجود است می توانید برای مطالعه پرونده به شعبه رسیدگی کننده مراجعه کنید و از تاریخ دادخواست مطلع شوید

اقرار العقلا علی انفسهم نافذ و ایشان به همان ۲۰۰ میلیون محکوم می شوند
وجه التزام هم خودشان قبول کرده اند و باید پرداخت کنند المومنون عند شروطهم
اگه طرف راضی بشه و همون ۲۰۰ تومن رو بگیره و از شکایت انصراف بده، با توجه به اینکه تاریخ دادگاه قطعی شده و یک ماه و نیم دیگه هست، هزینه دادرسی هم میگیرن
چجوری باید کاری کرد که طرف ضرر و زیان از ما نگیره؟تنها اگر بتوانید رضایتش را بگیرید
گه روز دادگاه پدر من نره چه اتفاقی میوفته: حکم غیابی بر علیه ایشان صادر می شود
و چند روز عقب میوفته تاریخ دادگاه بعدی حدودا؟ عقب نخواهد افتاد

با سلام
اولا با توجه به اینکه اعلام داشته ایی طرف دعوی هزینه دادرسی ندارد لذا ظاهرا دادخواست اعسار از پرداخت هزینه مرحله بدوی را داده که به استناد شهود درخواست معافیت موقت از پرداخت هزینه دادرسی را نموده است
ثانیا. تسلیم ورقه دست نویس با امضا پدر تان به نوعی اقرار کتبی تلقی خواهد شد وپدرتان متعهد گردیده است که مبلغ مذکور را پرداخت نمایید
ثالثا تعیین وجه التزام در رسید مبنای قانونی ندارد هرچند با عناوین چون وجه التزام در رسید نوشته میشود ولیکن چون موضوع وجه نقد است لذا اخذ مازاد بر ان در دیونی که وجه نقد ملاک است مبنای قانونی ندارد وصرفا از تاریخ تقدیم دادخواست خسارت تاخیر تادیه بدان تعلق خواهد گرفت
رابعا اگر در جلسه رسیدگی حاضر نشوید دادگاه درصورت دفاعیات طرف دعوی را شنیده ودر صورت اماده بودن پرونده مبادرت به صدور رای غیابی خواهد کرد وهیچگونه تجدید جلسه ایی صورت نمیپذیرد

سلام
پول اصلی از چه طریق پرداخت شده؟با اثبات میزان پرداختی البته به سختی میتوانید اصل ماجرا را ثابت کنید تا خسارت اضافی گرفته نشود برای چنین اثبات سختی پیشنهاد من این است که از همراهی یک وکیل بهره بگیرید
با توجه به سند امضا شده پدر شما در دادگاه شرکت نکند هم حکم علیه ایشان صادر خواهد شد و دلیلی بر تجدید جلسه نیست
اگر پرونده به صدور رای و اجرا برسد بله باید خسارات دادرسی نیز پرداخت گردد مگر اینکه در بیرون دادگاه به توافق برسید