آیا قاضی به شهادت شهود استناد میکند و آیا حکم به نفع خوانده میدهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۸ #20654171

سلام وقت بخیر
مبلغ ۲۰ میلیون سفته که در وجه خودم نوشته شده رو واخواست و از طریق شورا شکایت کردم در جلسه اول خوانده ادعا نمود اولا سفته بعنوان ضمانت بوده ثانیا تمامی وجه سفته بصورت نقدا و یکجا در حضور ۳ شاهد پرداخت شده است؛ قاضی شورا به خانده مهلت داد تا شهود بیاورد که شهود امدند و گفتند کل مبلغ یکجا پرداخت شده است.
آیا قاضی نباید از خوانده سوال کند چرا رسید از خواهان دریافت نکرده ای و یا چرا از طریق بانک به حسابش پرداخت نکرده ای؟
لطفا راهنمایی بفرمائید

مشاوره حقوقی سفته
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با دفاع خوانده مبنی بر اینکه وجه را پرداخت کرده، بار اثبات قلب می شود لذا خوانده باید پرداخت را اثبات کند
ضمنا می توانید شهود را جرح کنید

سلام
ممکن بود که این سوال را قاضی از خوانده به نماید ولی شاید این کار را ضروری تشخیص نداده است
ضمن اینکه در این مورد پرداخت کننده الزامی به اینکه پول را به حساب واریز کنند یا رسید از شما بگیرند به لحاظ اعتمادی که بین شما ها وجود داشته ، نداشته‌ اند

سلام
شما باید اثبات کنید وجهی نگرفتید

بستگی به نظر قاضی دارد که شهادت شهود را بپذیرد یا خیر شما جرح شهود انجام دهید و اعلام کنید که شهود شهادت شاهد شرعی را ندارند

باسلام
متاسفانه با حضور و شهادت شاهدین حکم به نفع طرف داده خواهد شد
بله قاعدتا بایستی سفته از شما اخذ میشد اما حال شما بایستی اثبات نمایید که وجهی دریافت نکرده اید