آیا شکایت الزام به تمکینش رد میشه یا نه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۴۶ #20511197

با سلام به دلیل ضرب و جرح از طرف شوهرم و چاقو کشیدن ۲ سال است که منزل پدری هستم شوهرم با درگیر شدن با شاهدان بنده و شکایت شاهدای من از ایشان توانست در دادگاه کیفری ادعا کنه که خسومت قبلی دارن و بخاطر همین شهادت دادن و از حکم زندان و شلاق تبرعه بشه اما حکم دیه با قسم خوردن من ثابت و قطعی شده که یک و نیم درصد هستش الان بعد ۲ سال و محکوم شدن ترک انفاق شکایت الزام به تمکین کرده

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب
با توجه به شرایطی که توضیح دادید، شما با اثبات عدم امنیت جانی به راحتی میتوانید از تمکین خودداری کنید و دادخواست زوج رد خواهد شد.

بادرودوسلام مستندومستدل به پرونده های مذکور امکان پذیر می باشد.

در صورتی که اثبات کنید امنیت جانی ندارید بله رد خواهد شد

با درود با استناد به پرونده ها می‌تواند منجر به رد شدن الزام به تمکین شود

رد دادخواست تمکین ایشان شما باید ثابت کنید که امنیت جانی ندارید

با سلام
با ارائه مستندات پرونده کیفری که به نفع شما بوده از خود دفاع کنید.رای گرفتن در این پرونده به نوع دفاع شما و ارائه مدارک محکمه پسند از سوی شما بستگی دارد.

سلام و ارادت
خوف جانی را در دادگاه عنوان کنید و دادنامه محکومیت را ارائه نمایید و در صورت لزوم به شهادت شهود استناد نمایید . تصمیم گیرنده در این موضوع قاضی است .