چه ادله ای برای اثبات این موضوع برای قاضی مهم است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۲۰ #20388427

باسلام من خانمی۲۷ساله و فاقد شناسنامه هستم مادرم افغان و پدرم ایرانی.مادرم با پدرم ازدواج موقت داشتند به مدت۵سال که دراین مدت صاحب دو فرزند شدند اما پدرم از ترس خانواده و همسر اولش برای من و برادرم شناسنامه نگرفته.و بعد از اتمام۵ سال مادرم را رها کرده و رفته.حال بعد از سالها پدایش کردم و خود او هم این موضوع را قبول دار و تایید میکند که ما فرزندان او هستیم. آیا با این شرایط که خود ایشان اقرار میکند که ما فرزندان او هستیم باز هم قاضی ما را برای آزمایش دی ان ای به پزشکی قانونی ارجاع میدهد یا خیر؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله اصولا جهت آزمایش dnaبه پزشکی قانونی معرفی خواهید شد.

باسلام واحترام اصولا درصورت اقرار نیازی به تست دی ان ای نمیباشد

اگر اقرار نمایند مشکلی نخواهد بود دوست عزیز

سلام و وقت بخیر.
اصولا در دعاوی حقوقی اقرار بالاترین دلیل محسوب می شود و به استناد همان رای صادر خواهد شد‌.مورد شما هم دعوای اثبات نسب هست و دعوایی حقوقی است و مشمول همین امر هست.ولی رویه عملی دادگاه های خانواده در اثبات نسب اینگونه هست که در پروسه رسیدگی به این موضوع،طرفین به پزشکی قانونی ارجاع خواهند شد برای انجام تست دی ان ای.
موفق باشید

با سلام
اگر اقرار کند که شما فرزندان وی هستید نیازی به تست دی ان ای نیست