با توجه به اینکه سند و پلاک به نام بنده هست اگر جرم و خلافی با ماشین انجام بدن برای من مشکلی ایجاد میشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۴۷ #20242012

با سلام بنده ماشینم رو به دلال فروختم و ازشون قولنامه دستی دارم و اینکه در چه تاریخ و ساعتی ماشین تحویل ایشون داده شده,از کل مبلغ معامله فقط سه تومن مونده که قرار شد روز تعویض پلاک پرداخت کنن,الان برای اومدن به تعویض پلاک امروز و فردا میکنن و نمیان, با توجه به اینکه سند و پلاک به نام بنده هست اگر جرم و خلافی با ماشین انجام بدن برای من مشکلی ایجاد میشه؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است اول اظهاریه ایی برای ایشان جهت تنظیم سند و فک پلاک تنظیم نمائید واگر انجام نشد دادخواست تنظیم نمائید

تا زمانی که پلاک متعلق به شماست هر مشگلی و خلافی بوجود آید شما مقصر شناخته میشوید ولی با داشتن مبایعه نامه و اظهارنامه ایی که تنظیم کرده و ارسال شده از شما رفع اتهام خواهد شد ولی بهتر است هر چه سریعتر نسبت به تنظیم اظهارنامه اقدام نمائید.
موفق باشید

با سلام
بله . با توجه به اینکه سند و پلاک ماشین به نام شما هست اگر جرم و خلافی با ماشین انجام شود اصولا شما مسئول هستید

پیشنهاد می‌شود ابتدا از طریق اظهارنامه از دلال تقاضای تنظیم سند و فک پلاک کنید
و اگر همکاری نکردند از طریق قانونی علیه ایشان دادخواست مطرح کنید

با سلام.
بله شما مسئولیت دارید.
ابتدا طی اظهارنامه از ایشان درخواست نمایید نسبت به فک و تعویض پلاک اقدام نمایند، در غیر این صورت دادخواست تقدیم کنید.

با سلام
بله در صورت تخلفات و جرایم با خودرو شما را مسول خواهند شناخت اما با ارایه مبایعه نامه از شما رفع اتهام خواهد شد
اگر خریدار جهت تنظیم سند و فک پلاک اقدام نمیکند از طریق دادخواست الزام به فک و تنظیم سند اقدام نمایید

بله اصل بر این است که شما مسئول اعمالی هستید که به وسیله اتوموبیل شما صورت گرفته و اثبات عدم مسئولیت بر عهده شماست، هرچند در نهایت میتوانید موضوع را ثابت کنید اما ممکن است دردسرهای بزرگ و جدی برای شما درست کند، برای جلوگیری از این دست موارد پیشنهاد میدونم هرچه زودتر با تقدیم دادخواست نسبت به فک پلاک و توقیف خودرو اقدام نمایید