آیا با ازدواج موقت زوجه،حق حضانت فرزندش از او سلب میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷,۷۵۹ #20161278

آیا مادری که حضانت فرزند پسر بر عهده اوست، ازدواج موقت کند، حق حضانتش باطل است؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت فرزندان مشترک طبق قانون جدید در خصوص پسر و دختر تا هفت سالگی با مادرمی باشد ، متن ماده قانونی بیان می دارد که اولویت در حضانت و نگهداری فرزندان مشترک تا هفت سالگی با مادر می باشد. اما در صورتی که مادر از صلاحیت خارج شده این حق حضانت از مادر سلب شده و به پدر یا ولی قانونی طفل می رسد . حال مواردی که باعث می شود مادر صالح برای نگهداری فرزند نباشد می تواند مختلف باشد که عبارتند از اعتیاد مادر به مصرف مواد مخدر ، انحراف اخلاقی ، بیماری واگیردار جسمی ، بیماری روانی مادر ، اما در خصوص ازدواج مادر با توجه به تبصره الحاقی ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی حضانت فرزند از مادر سلب شده و به ولی قهری او می رسد اما این مورد در رویه دادگاه ها می توان مورد اختلاف باشد چرا که در بسیاری از پرونده ها قضات دادگاه ها در صورتی که ازدواج مادر برای مصلحت طفل اضراری نداشته باشد حضانت را از وی سلب نمی کنند .

سلام . بستگی دارد که زوج فوت کرده یا در قید حیات باشد و حضانت را به صورت رسمی به زوجه داده یا از طریق دادگاه این حق به زوجه داده شده باشد. سوال خیلی کلی مطرح شده است .

در قوانین وقتی به صورت مطلق از ازدواج نام برده می شود تفاوتی بین ازدواج دائم و موقت نمی گذارند
اما اگر کماکان حتی بعد از ازدواج مادر مصلحت طفل را در حضانت مادر بداند
کماکان حضانت را به مادر خواهد داد

سلام، بله ازدواج موقت حق حضانت رو ساقط می کنه، ولی لزومی نداره ازدواج موقت ثبت بشه که همسر سابق شما مطلع بشه مگر در سه مورد، شرط ضمن عقد شده باشه،یا توافق طرفین، یا باردار شدن زوجه، ضمنا اگر همسر سابق شما مطلع شد و سلب حضانت کرد با اتمام ازدواج موقت حق حضانت شما بر می گردد.

سلام بله ازدواج مادر چه دایم و چه موقت منجر به سلب حضانت از وی می شود.