رای اصلاحی توسط شعب تجدید نظر دیوان عدالت اداری صورت می گیرد یا توسط قوه قضاییه و دیوان عالی کشور؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۶۰ #19980752

با سلام و عرض احترام
آرایی که در دیوان عدالت اداری خلاف شرع بین تشخیص داده می شود و اعمال ماده ۴۷۷ می شود و قوه قضاییه مراتب را به دیوان عدالت اداری جهت بررسی ارسال می کند نهایتا طبق دستورالعمل ماده ۴۷۷

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در خصوص اعمال ماده۴۷۷ شعبه ای در دیوان عالی رسیدگی می کند.

با احترام
در شعبه هم عرض دیوان عدالت اداری رسیدگی خواهد شد

در صورتی که نقض شود پرونده به شعبه هم عرض ارجاع خواهد شد

با سلام و درود . پرونده اعاده شده و توسط دیوان تجدیدنظر عدالت اداری انجام میشود

اگر اعاده مورد قبول واقع شود به شعبه هم عرض (یعنی به غیر از شعبه ای که رای را صادر کرده)جهت رسیدگی ارسال می شود

باسلام درصورت نقض به شعبه هم عرض صادرکننده رای قطعی ارسال می شود.

سلام و ارادت
به شعبه هم عرض اعاده می گردد .