کلاهبرداری اینترنتی چطور قابل پیگیری می باشد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶۲۱ #19787329

سلام عرض ادب.
از طریق تبلیغات فضای مجازی با مجموعه ای آشنا شدم و مبلغ ۳۰ میلیون تومان جهت خرید طلا برای سرمایه گذاری به حساب شخصی که معرفی کردند ریختم و با گذشت چند ماه به خیال اینکه این طلا برای من خریداری شده بودم. بعد از چند ماه که درخواست فیزیکی طلا کردم از تحویل آن خودداری کردند و متوجه شدم فعالیتی نظیر سکه ثامن دارند و عنوان کردند شما بخش عظیمی از پول خود را از دست داده اید زیرا شما باید به صورت آنلاین در فضای تلگرام با معامله گران دیگر این طلا را معمله میکردید (چیزی شبیه بورس). با توجه به اینکه این مجموعه مجوزی ندارد و حسابهای معرفی شده اجاره ای است و هر روز یک حساب جدید معرفی میکند و مدیر مجموعه در ترکیه ساکن هست ( البته عنوان میکند وکیلش آماده اسخگویی است و کارمندانش در تهران در دفتر حاضر هستند که پیگیری کردم مشخص شد بله در محل کار بی مشکل کار میکنند)

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مورد شما براساس مستندات بررسی گردد،بجهت اثبات کلاهبرداری باید سونیت و غیرقانونی بودن کسب وکار را اثبات نمایید. ازطریق پلیس فتا اقدام نمایید.

درودبرشما دادخواه گرامی

به علت افزایش چشم گیر چنین جرائمی ، مراکزی تحت عنوان دادسرا جرائم رایانه ای ایجاد شده تا همراه با پلیس فتا ، به شکایت های مربوط به کلاهبرداری های اینترنتی رسیدگی کنند ؛ در صورت وقوع هر یک از این جرائم ، شاکیان می تونن امروزه با تنظیم شکوائیه و طرح شکایت در دادسرای جرائم رایانه ای همراه با ارائه دلایل و مستندات برای احقاق حق خودشون بی‌شک اقدام نمایند

با مراجعه به دفتر خدمات قضایی شکایت خود را به ثبت برسانید

دادخواست مطالبه وجه ارائه بدهید.

با سلام، دادخواست مطالبه وجه به طرفیت شخصی که به حسابش پول واریز کرده اید را انجام دهید

سلام
ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید.

با سلام،شکوائیه تنظیم و از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید.