با عنوان خیانت در امانت میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۱۵ #19766396

سلام خسته نباشی حدود ۶ ماه پیش صاحبخونه در نبود من و بدون حکم تخلیه اسباب من و
بیرون ریخته و همسایه با کمک پسرم اسباب ها رو داخل پارکینگ اونها گذاشتند.با اینکه کارش درست نبود من پای دلسوزی و انسان دوستی گذاشتم و قول دادم تو اولین فرصت برای بردن اسباب برم که متاسفانه بعد از ۶ ماه تونستم برم و جز چند تا تیکه اسباب که از اونها استفاده میکرد و چند تا کارتون خورده ریز بی ارزش چیزی نداد و منکر شد و بهانه دیر رفتن و زیر بارون بودن و...من میتونم از ایشون شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید اقامه دعوا کنید ..

می توانید به طرفیت ایشان طرح دعوی و اقدام نمایید.

سلام .بله میتواند طرح دعوی کنید

سلام .می توانید طرح دعوا کنید

درود بله امکان طرح دعوا وجود دارد.

با سلام
امکان طرح دعوا وجود دارد

با درود بله امکان طرح دعوا وجود دارد.