با دلیت اکانت تلگرام امکان پیگیری وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۳۶ #19675849

اکانت تلگرام اصلی ۳ سال پیش که دلیت شده باشد میشود از اطلاعاتش پرینت گرفت؟
درباره واتس اپ چطور؟
قانون مرور زمان رو میشه توضیح بدین؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر قابل پیگیری نیست.
مرور زمان در قوانین ایران تعریف نشده است، ولی می‌توان آن را این‌گونه تعریف کرد: «مرور زمان عبارت از گذشتن مدتی است که به‌موجب قانون پس از انقضای آن مدت، دعوی شنیده نمی‫‌شود.» بنابراین براساس این تعریف بعد از گذشتن مدتی معین که آن هم باید در قوانین پیش‌بینی شده باشد، صاحب حق یا مدعی، حق اقامه‌ی دعوی خود را از دست خواهد داد.

با سلام این موارد قابل پیگیری نیست.

سلام عملا امکان پیگیری در این موارد وجود ندارد

با دلیت اکانت قابل پیگیری نیست تلگرام قابل پیگیری نیست

با دلیت اکانت امکان پیگیری نیست