چگونه حکم یا دستور تخلیه بگیرم تا مستاجر از شرایط تمدید خودکار سوء استفاده نکند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۳۲ #19447414

سلام
بنده سه ساله خانه خود را اجاره داده ام و هر سال طبق مصوبه کرونا تمدید خودکار کرده مستاجرم
اکنون خود که پسری مجرد ۳۱ سال دارم قصد دارم در خانه خودم سکونت کنم
ولی مستاجر حاضر به تخلیه نیست و پافشاری به تمدید خودکار دارد
وحتی با قیمت نصف قیمت منطقه در چند سال گذشته خانه را اجاره کرده است و عملا اموال ما رو صاحب شده و هر سال هم به اصطحکلاک خانه افزوده میگردد و حتی نمیتوانم ملک خود را تعمیر یا نوسازی کنم

آیا با توجه به اینکه این ملک تنها ملک بنده میباشد برای دستور یا حکم تخلیه نیاز به اثبات نیاز از سمت وجود دارد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چیزی بنام تمدید خودکار قرارداد اجاره وجود ندارد

با سلام در صورتی که نیاز به پسر اثبات شود امکان تخلیه وجود دارد

بله نیاز شخصی موجر یا فرزند موجر برای سکونت بعد از ازدواج در مصوبه تمدید اجاره ۱۴۰۱ صریحا قید شده و میتوانید مستند به آن درخواست صدور دستور تخلیه نمایید و بهتر است بدوا اظهارنامه ارسال کنید.

با اثبات نیاز پسرتان امکان تخلیه وجود دارد

درود
با اثبات نیاز شخصی و بعد از اتمام تاریخ قرارداد میتوانید دستور تخلیه بگیرید.

نظر به نیاز شخصی و انقضا مدت اجاره ویا تخلف مستاجر میتوانید تخلیه مستاجر را تقاضا کنید

از استثنائات مصوبه کرونا اثبات نیاز شخصی می باشد. در صورتی که اثبات کنید نیاز مبرم دارید می توانید برای تخلیه اقدام کنید