درخواست افزایش نفقه چه زمانی باید ارائه گردد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷,۱۵۸ #19394151

سلام
درخواست تعدیل (افزایش ) نفقه از طرف زوجه ، هر سال در چه ماهی باید صورت بگیرد؟
بطور مثال آیا امکان درخواست تعدیل نفقه ای که در بهمن ۹۷ تعیین شده است، در اردیبهشت ۹۸ از طرف زوجه وجود دارد ؟

مشاوره حقوقی نفقه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید اقدام به طرح دعوا نمایید

درخواست افزایش نفقه عموما سالانه است یعنی اززمان صدور حکم‌ یکسال بگذرد

باسلام - به طورمعمول نفقه که توسط زوجه مطالبه میشود به خصوص نفقه ایام گذشته براساس شاخص نرخ تورم محاسبه میشود اما برخی نیز نفقه ایام گذشته واینده را همزمان مطالبه میکنند که طبیعی میباشد کارشناس نفقه همان سال را تعیین میکند وپس ازطی یک سال زوجه احساس میکند نفقه تعیین شده کم میباشد ،تعدیل درچنین مواردی کاربرد دارد و حداقل ۱۲ماه باید ازپرداخت نفقه بگذرد و شاخص نرخ تورم تغییرپیدا کرده باشد تادرخواست تعدیل شما بهتر و زودتر مورد پذیرش قرارگیرد.

سلام
سلام بنابر افزایش هزینه ها در صورتی که مبلغی که همسرتان بابت نفقه پرداخت می کند
کفاف هزینه های فرزند را ندهد می توانید دادخواست تعدیل نفقه بدهید قاضی بنابر شرایط تصمیم میگیرد

سلام
برای درخواست تعدیل نفقه زمان مشخصی وجود ندارد و چنانچه شاخص تورم از زمان صدور حکم قبلی تفاوت فاحش کند این درخواست را می توان ارائه داد.

بله
امکان افزایش نفقه از جانب شما پذیرفته میباشد

ملاک تعدیل نفقه گذشت زمان خاصی نیست. هر زمان به واسطه تغییر شرایط زندگی از جمله بیماری و افزایش تورم و پدید آمدن نیازهای جدید، نفقه پرداختی متعارف وضعیت افراد واجب النفقه نباشد شخص می تواند دادخواست تعدیل نفقه بدهد