وکالت مذکور، آیا برای سایر امور از درجه اعتبار ساقط میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۵۳ #19269055

سلام سال گذشته یه ماشین وکالتی خریدم و یه وکالت تام فروش ازش گرفتم اما در پایان وکالت نامه نوشته برای تعویض پلاک ۲ ماه اعتبار داره ایا برای سایر امور از درجه اعتبار ساقطه؟ یا فقط تعویض پلاک ؟ در ضمن چون درش حق توکیل به غیر اومده ایا میتونم به خودم یا دیگری وکالت تعویض پلاک بدم؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورت اتمام مدت وکالت موضوع وکالت فاقد اعتبار بوده است

در صورت اتمام مدت وکالت موضوع وکالت فاقد اعتبار بوده و شما نمی توانید به دیگری آن را وکالت دهید

هر چند برای پاسخ دقیق به سوال شما نیازمند ملاحظه وکالتنامه میباشد ولی باید عنوان داشت معمولا وکالتنامه ها دارای تاریخ انقضا میباشند و غیر قابل تجزیه در مفاد آنها و معنی آن این میباشد که شاید تاریخ وکالتنامه شما بکلی منقضی شده است و در صورتی که منقضی شده باشد دیگر نمیتوانید به استناد این وکالتنامه عملی انجام دهید و یا به شخص دیگری وکالت دهید و نیازمند اخذ وکالتنامه جدید میباشد

سلام
وکالت در مورد سایر موارد معتبر است ولی در مورد تعویض پلاک با توجه به مقید بودن به مهلت وکالتی دیگر ندارید و نمی توانید آن را هم به دیگری وکالت دهید

هرآنچه را که مقید به زمان کرده پس از انقضای مدت بی اعتبار است و چون خود شما الان دیگه نمیتونین برای تعویض پلاک اقدام کنین (به وکالت) به طریق اولی وکالت به شخص دیگر هم نمیتونین بدید