گذاشتن وثیقه برای ضمانت جهت آزادی از زندان توسط وکیل ممکن است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲,۲۲۷ #19239906

سلام
یک سوال داشتم، خواستم بدونم میشه به یک وکیل در مورد سند خونه اختیار تمام داد؟
در صورتی که زمانی به زندان افتاد وکیل با اختیار کاملی که داره برای صاحب خونه ( متهم که در زندانه) سند بذاره یا شدنی نیست؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان دارد و منع قانونی ندارد

امکان این کار وجود دارد و مانعی ندارد.
اما تقریبا هیچ کدام از محاکم وثیقه وکالتی را برای آزادی زندانی نمی پذیرند مگر این که صاحب سند قرار وثیقه را امضا نماید .

سلام بله امکان اعطای وکالت وجود دارد . اما تقریبا هیچ کدام از محاکم وثیقه وکالتی را برای آزادی زندانی نمی پذیرند مگر این که صاحب سند قرار وثیقه را امضا نماید .

سلام

می توان چنین وکالتی و نمایندگی را داد

موکل اصولا میتواند تمامی اقداماتی که خود نسبت به اموالش را انجام دهد به دیگری وکالت دهد ، برای این موضوع نیز میتوانید وکالت دهید ولی وکیل موصوف برای استفاده از این امر در مراجع قضایی یا باید وکیل دادگستری باشد و یا به وکیل دادگستری وکالت داده تا نسبت به اقدام خواسته شده در مراجع قضایی اقدام نماید.

مانعی ندارد و میشود

میشود به یک وکیل در مورد سند خونه اختیار تمام داد در صورتی که زمانی به زندان افتاد وکیل با اختیار کاملی که داره برای صاحب خونه ( متهم که در زندانه) سند بذارد